Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Tibor Takács
Met onder meer: Christian Slater, Cuba Gooding Jr. en Sarah Ann Schultz
Plot Lies & Illusions
"A writer, torn between two lovers is hunted by spies in search of stolen diamonds."
Een schrijver wordt door een spion opgejaagd. Die spion verdenkt de auteur ervan dat hij diamanten ter waarde van meerdere miljoenen dollars heeft verstopt.
Wes Wilson
Andrew Laughlin
Bank President
Master Chief
robkuh1984
Leuke cast, maar verhaal lijkt me niet echt interessant, ff de trailer afwachten....
Aardige cast maar vreselijke film zelfs Cuba Gooding Jr als de nicht komt totaal niet uit de verf.
ralfsjam
een soort van amerikaans gesubsidieerd schoolprojectje waar 2 grote namen aan mee doen. Slater is zoals de laatste tijd gewoon slecht en JR heeft gewoon een inschattingsfout gemaakt.
slechte film, zo wie zo door het acteer werk!
Drikturpin
Ik snap nou niet hoe het kan dat deze film 3,21 sterren heeft.
Heb hem net gezien en alles aan deze film is B.
Je zou zeggen met deze acteurs ....maar die spelen nog het slechtste zo erg B.
(Ik denk dat slater zn neus iets te vol heeft gesnoven,zeker als hij op de grond gewond is pffffffffffffffffffffffffffffffft)
1 ster
rempsycho
ik dacht, zo slecht kan het toch niet zijn, toch wel dus.. in en in triest, waarom ik de film heb afgekeken is een raadsel
Slynkin
Knap... Zo slecht zie je ze zelden.
Alles ging fout in deze film. Er zijn teveel fouten om op te noemen.
Toch probeer ik het...
Slecht camerawerk, slecht verhaal, afgegleden-B-acteurs, veel te hoog contrastfilter, misplaatste soundtrack. etc. etc.
Wat bij mij nog voor de meeste irritatie zorgde waren de rampzalige dialogen. Wat een tenenkrommend inhoudsloos gelul!! De hele sfeer werd vooral vernaggeld door de apathische vertoning van de karakters. Alles wat de acteurs tegen elkaar zeiden, kwam over als een soort monoloog, in plaats van een dialoog. Er zat totaal geen glans of emotie in, laat staan inhoud.
Toen ze op het einde nog wat humor in de film probeerden te gooien werd het helemaal bedroevend.
Het geheel deed me denken aan tikkertje op de basisschool. Tikkie, jij bent hem,.. echt niet jij bent hem, echt wel jij bent hem..... ow... ben ik hem..... wat een kakfilm!!
(Wat is het trouwens heerlijk om een keer zó over een film heen te pissen!)
Kijzer
Wat een waardeloze film zeg. Erg jammer. Ik heb hem niet eens afgekeken.
De scene waarbij bleek dat zijn vrouw nog bleek te leven (waarvan ik niet begrijp waarom ze continu hints geven dat de vrouw nog leeft, dat was al duidelijk vanaf het begin) en voor christian slater staat, moet waarschijnlijk één van de slechts geacteerde en nog slechter gefilmde stukken film zijn die ik ooit heb gezien!!
Christian Slater kan zoveel beter, ik begrijp het niet helemaal waarom hij hier zo slecht is. (ook mede door het camerawerk wat helemaal bagger is)
Een 0.5, ik kan er echt niet meer van maken.
Kevin Floor
Knap... Zo slecht zie je ze zelden.
Alles ging fout in deze film. Er zijn teveel fouten om op te noemen.
Toch probeer ik het...
(Wat is het trouwens heerlijk om een keer zó over een film heen te pissen!)
B-Acteurs? Dacht het niet vriend
Cuba Gooding Jr. is een geweldige acteur, alleen in deze film kwam hij niet echt in zijn waarde..Geen goeie film, standaard verhaal en niet aansporend om verder te kijken.. Camera werk was niet indrukwekkend en Slater.. tja, niet echt best.
LucretiaBorg
Het lijkt wel of Cuba in geen één goede film meer speelt of ze zijn zwaar tegennvallend, ondanks dat hij al vaker heeft bewezen dat hij toch écht wel kan acteren en datzelfde geldt voor Slater, beide nemen nu te vaak de verkeerde rol/film en dat zal wel aan gebrek van goede aanbiedingen liggen, aangezien ze de laatste jaren steeds mindere rollen spelen, hun leeftijd, ze wordenj er niet jonger op en natuurlijk het grote aanbod in een wereld waar maar weinig mensen zich écht staande houden, de weinige die aan de top zitten en soms ook blijven en dat zijn er maar heel weinig, zoals Jack Nicholson, Robert DeNIRO, Al Pacino, Johhny Depp en Pitt gaan er ook wel komen en nog wat namen, sommige zijn van baan verandert, regiseren is bv heel pouplair bij acteurs tegenwoordig en de beste en 1 v/d 1ste is dan toch Clint Eastwood. Mel Gibson maakt een goede 2de en George Clooney begint het ook te leren , oh, en Sean Penn en allemaalook hele goede acteurs, toeval???
Helemaal off-topic, lol. Ik heb de film niet afgekeken, dus kan niet een eerlijke mening geven, maar hij stond me al gauw tegen en heb hem ook al redelijk snel stopgezet.
erpunited
Redelijk verhaal. Ik vond het einde alleen zo slecht en nep. Beetje jammer. Niet super geacteerd maar vond het verhaal wel aardig. Net een voldoende
Chromeo
Heel nipte 2,5. De film begint aardig, maar gaat na het eerste veelbelovend halfuur zwaar uit de bocht. Jammer! Hopelijk kiest Slater zijn rollen in het vervolg zorgvuldiger uit...
hansbreda
Irritant camerawerk. Slater kan geen moment overtuigen en Cuba Gooding is totaal ongeloofwaardig als "bad guy". Helemaal lachwekkend waren die gangsters . Al met al heel erg matig
qwatje
aardig verhaal, redelijke score op moviemeter, een top acteur en een ex top acteur. Het had wat kunnen zijn.
en het is ook wat, wat een slechte film. Script rammelt aan alle kanten, het acteerwerk is beneden het peil van de lokale toneelclub. Er is gefilmd alsof ze de tv opnames van Starsky en hutch in de jaren 70 weer aan het overdoen waren. het gebeurt me zelden maar ik kon dit zelfs niet af kijken (laatste 10 minuten) Dit is me nog nooit eerder overkomen. Wat een in en in slechte film. ik ga die laatste 10 minuten nog kijken maar ik kan me niet voorstellen dat dat iets aan de score gaat veranderen. 2* voor de moeite... en dan moet ik snel dit bericht af sluiten want ik neig naar nog lager.
toch maar 1,5 van gemaakt... hij is echt slecht
Angel24
Acteerwerk van de hoofdpersonen is ver onder de maat.
Zelf heb ik het gevoel alsof alle acteurs de verkeerde rol hebben gekregen. Vooral Gooding moet dit soort rollen maar niet meer aannemen.
Verhaal was op zich aardig, jammer van de uitwerking.
mandamania
Kijk hier op zich wel naar uit. Ben beniewd.
Nou laat maar zitten hoor! Ik zie mezelf als niet heel kieskeurig als het gaat om de acteerprestaties van grote namen binnen de USA, maar dit was wel zo'n enorme baggerfilm, zo erg, dat dit de eerste keer is dat ik überhaupt er melding van maak op Moviemeter.
Wat erg.. zo ontzettend NIET overtuigend gespeeld en ik begrijp dat dit niet geheel te wijten is aan de acteurs, maar ook aan de muziek die gebruikt wordt alsmede de camera invalshoeken.
Altijd wil ik weten hoe een film afloopt, maar hier heb ik toch echt na een uur van gezegd.. IK GA NAAR BED.... Zelfs m'n vriend heeft een kwartier later de dvd-speler uitgezet. VRE-SE-LIJK
schaap140
pfff... tja... moeilijk... is het een 1,5 waard of toch een 2 maar zouden we ook voor de moeite een 2,5 kunnen geven?
Had er toch wel wat van verwacht maar het acteerwerk is echt te erg... Heb deze film in bad gekeken, doordat ik geen andere film mee had genomen kon ik de dvd niet wisselen, anders was dit zeker gebeurd!!!
Moet toegeven dat ik slechtere films gezien heb, maar ik heb me echt verveeld tijdens deze film. Het verhaal boeide me ook niet zo, het camera werk was echt slechte kwaliteit! Zo van laat ik zo veel mogelijk heen en weer schudden met mijn camera dan lijkt het nog wat? of zien ze de slechte special effects dan minder goed.
Volgens mij gaan straks jongeren nog denken dat hun ook een film kunnen maken, blijkbaar heb je genoeg aan je mobile telefoon met camera functie...
het gaat mij wat ver om het b acteurs te noemen maar het heeft wel geholpen dat ik de acteurs herkende waardoor ik de film toch ben gaan kijken, bij onbekende acteurs was ik de hele film niet eens gaan kijken met de waarde die hij hier kreeg. Dus het helpt toch wel om bekende poppetjes in een film te laten spelen...
Ach heb toch besloten om het een 2 te geven: reden: Schoonheid van zijn vriendin, bekende acteurs, het ongeluk onder de brug en de intentie om het een goeie film te laten worden.
Nancy1980
vreselijke slechte film, met vreselijk slecht acteerwerk, vooral van de vroeuwen.
Frizz
Voor de film de berichten op Moviemeter bekeken, tussen de vele negatieve berichten toch een aantal positieve gezien waardoor we de film toch zijn gaan kijken.
Het eerste half uur vonden wij het zo slecht nog niet, eigenlijk best aardig. Daarna ging het zo snel bergafwaarts dat we besloten hebben de film niet af te kijken.
Helaas bleek deze film toch de moeite van het kijken niet waard.
vanzelfsprekend
In mijn achterhoofd heb ik wel films gezien waar Christian Slater, of Cuba Gooding Jr.in speelde.
En daar kon ik altijd naar tevredenheid kijken.
Maar dit sloeg nergens op.
En dan ook nog zo'n flauwe vechtscene van 2 meiden.
fdekam
leuke film om zien, niet slecht maar ook niet topper.
Gewoon een B film met uitschieter!
finalman
Hoe laag kan Christian Slater vallen met zo'n flutfilm?
Zelden zo'n slechte film gezien... bweik
Davidus
Wat een superslechte film is dit zeg! Was dit bedoeld als lachfilm?
Nog knap dat ze zo slecht weten te maken. En dat nog wel met een aantal bekende (en normaal gesproken) goeie acteurs.
Echt alles was slecht; de karakters; Slater als stuntelige schrijver, Cuba Gooding als een soort faggot Godfather, zijn eerste vrouw als diamantendief en zn vriendin als FBI agente haha, m.n. die laatste twee, je zag dat ze zich zelf telkens afvroegen; "welke rol speel ik nu eigenlijk ook alweer". Leek wel alsof ze tegelijkertijd een soapserie aan het opnemen waren met een compleet andere rol en af en toe wat scenes draaiden voor deze films: " zeg, je moet weer even wat vechtscenes doen voor die film. Nee, je hoeft je niet om te kleden, kan je zo gelijk weer een scene doen voor de afleveringen van volgende week."
En dan die dialogen, stuitend, embarrising. Zelfs menig jaren 80 nederlandse film kan niet tippen aan deze houterige, emotieloze, dialogen. Leek wel alsof die scenes als monoloog zijn opgenomen zonder tegenspelers en later alles aan elkaar is gemonteerd. Echt, vergeleken met dit is Ik ben Joep Meloen een klassefilm
En dan het verhaal. Het begon al met die zgn "twist" dat zijn doodgewaande vrouw ineens weer terug was. Wat ongelovelijk slecht geacteerd de reactie van Slater hier op. Dan die vechtpartij in hun hotelkamer en als klap op de vuurpijl het bizar slecht geacteerde gevecht tussen die twee vrouwen in de bar. Sjezis wat een trage slome "akties", sochtends bij de gymnastiekoefeningen bij omroep Max wordt soepeler bewogen, heb zelden zo gelachen.
En, o ja, dan die ontsnapping bij de bank. Laurel en Hardy is hier niets bij, zo'n pingel pianotje er onder en je hebt een dijk van een slapstick..
Misschien is het wel een kunst op zich om zo'n slechte film te maken. Je gaat bijna denken dat ze het er om gedaan hebben
henkula
in Pump Up the Volume kwam Slater pas goed in beeld, z'n gedrevenheid, dat zie je wel ietwat terug, maar hij had hier, buiten Gooding, een stel flut acteurs waar weinig mee te doen is.
ik ging onwillekeurig naar foutjes zoeken in deze film, dat is geen goed teken.
quintein
Heb deze film met veel moeite kunnen uitkijken,dit is echt zo'n beetje de slechtste film die ik afgelopen jaar zag.
Cuba kan heus wel acteren,maar hier bakt ie er weinig van,veel slechter is nog de aanwezigheid van Slater die echt alles als een lolletje ziet.
Die schietpartij boven op die heuvel ergens halverwege is tenenkrommend en lijkt wel een scene uit een naked gun film.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix