• 9.373.533 stemmen

Met onder meer: Saif Ali Khan en Javed Jaffrey

Gesproken taal: Hindi, Engels en Portugees

Releasedatum: 24 oktober 2008

Plot Roadside Romeo

De verwende hond Romeo had het helemaal voor elkaar - een prachtig huis, mooie dames en snelle auto's. Maar op een kwade dag belandt hij op de straten van Bombay. Romeo komt in situaties terecht die hij nog nooit heeft gezien. Hij ontmoet drie zwerfhonden en een kat, die hem eerst behoorlijk bang maken, maar al gauw nieuwe vrienden worden. Vervolgens wordt Romeo verliefd op Laila, het mooiste meisje dat hij ooit heeft gezien. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar er is ook nog een schurk in het spel. Charlie Anna is de terreur van de buurt, maar Romeo is niet van plan zich te houden aan Anna's regels.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Topper uit de Bollywood-reeks, heb genoten!

M'n vriendin en ik waren de enige 2 in de zaal.

avatar van kwinz

kwinz

Beetje matige film, ben verrast dat het in samenwerking met disney is gemaakt eigenlijk. Het is niet echt disney kwaliteit zoals bijv in Bolt. De liedjes zijn wel leuk :3

en die Laila is best lelijk vind ik..