• 9.374.599 stemmen

Oorsprong: Oostenrijk

Geregisseerd door: Stefan Peczelt en Elmar Weihsmann

Met onder meer: Vanessa Vee, Sabine Kranzelbinder en Alexander E. Fennon

Plot Silent Bloodnight

Drie tieners, die een gehandicapt meisje seksueel beledigden, worden gestalkt en op gruwelijke wijze vermoord door een seriemoordenaar, die uit is op wraak. Wanneer een verslaggever, die één van de moorden heeft gezien, dit probeert te onderzoeken, komt hij terecht in een web van bloedige wraak en gaat de moordenaar ook achter hem aan.

avatar van Lui

Lui (crew films)

zo, die is in de war!

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Knappe knul of deerne die mij een rolprent aan kan wijzen waarin NOG slechter geacteerd wordt!

Dit filmisch gedrocht verdient nog niet eens het stempel 'B-film'.

avatar van pieter_kerkhof

pieter_kerkhof

Ralfke schreef:

Dit filmisch gedrocht verdient nog niet eens het stempel 'B-film'.

Inderdaad, de Z-film is bij deze een feit.

Ongelooflijk zeg, wat is deze film een verschrikking. SLECHT! Niet te geloven dat een dergelijke film uberhaupt geproduceerd wordt. Ik vraag me dan af hoe dat in zijn werking gaat. Zijn er daadwerkelijk mensen die gestudeerd hebben aan de filmacademie en dan een dergelijk scenario produceren? Of mensen die acteerlessen hebben gevolgd en dan zo'n wanprestatie neerzetten? Zo ja dan is het toch zeer droevig gesteld. Verdoe je tijd niet aan deze film!

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Silent Bloodnight, zo'n film waarbij je aan de hoes al weet dat het niks gaat worden. Maar het is ook niet het leuke b-filmpje waar je dan nog op hoopt. Nee, het is veel erger. Op een gezonde portie gore weet Silent Bloodnight niks goed te doen.

Voor acteerprestaties hoef je het niet te doen, het is allemaal verschrikkelijk houterig, en daarbij werkt het irritante accent ook mee. Het accent is eigenlijk nog het ergste allemaal. Bekijk het filmpje alsjeblieft in de fast forward, dan hoor je het niet.

Al dat naakt in de intro, en die romantische muziek erbij. Als regisseur gooi je dit toch met een zélf in de prullenbak? Je weet toch wel dat dit niks gaat worden, dat heb je toch wel door?

Zoals eerder gezegd, als je ook maar iets van films af weet. Als je ook maar een tiental horrorfilms zag. Dan weet je toch dat dit niks ging worden. Ik vond Scream 3 een leuke film, maar deze helaas niet. Wat op de hoes wel beweerd werd.

Bekijk deze film met een grote bak popcorn, daarbij een lekker koud biertje, en ga alsjeblieft op je favoriete bank zitten. Misschien gaan die 90 minuten dan sneller voorbij. Sterretje voor de gore.

avatar van Fransman

Fransman

Hè ja, een lekker koud biertje...

avatar van Fransman

Fransman

Ongeveer het slechtste wat ik ooit gezien heb. Aan het verhaal zit kop nog staart, laat staan aan de verfilming. De scenarioschrijver zou baat kunnen hebben bij een cursus scenarioschrijven en de regisseur bij een cursus hoe maak ik een film. Het acteren van de actreutels is tenenkrommend. De initiatiefneemster van het 'onderzoek' doet alleen mee vanwege haar twee vooruitstekende pluspunten die uit haar te kleine bikini puilen. En als bonus, Oostenrijkers die Engels spreken. Mensen, wat een bezoeking.