• 9.373.991 stemmen

Creature of Darkness (2009)

Horror / Sciencefiction | 90 minuten

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Mark Stouffer

Met onder meer: Devon Sawa, Sanoe Lake en Matthew Lawrence

Plot Creature of Darkness

"Pray for Day"

Andrew wordt geplaagd door nachtmerries, in welke hij een vreselijke dood sterft dankzij een verwoestend monster. Een vriend overtuigt hem dat de enige manier om zijn angsten te confronteren is om ze in de ogen te zien. Wanneer ze een avontuurlijke groep uitnodigen voor een tocht door de duinen, met hun motoren, weet niemand dat ze worden geleid naar de plek en de tijd waar de nachtmerrie zich zal voltooien. Als de nacht valt, wordt die angstdroom werkelijkheid. Ze worden aangevallen door de Catcher, een getrainde en brutale verzamelaar van menselijke exemplaren voor buitenaardse wetenschap.

avatar van 606

9,6 op imdb wel 31 stemmen

avatar van Purmerend

Purmerend

Inmiddels aardig gezakt naar 6,4 met 82 stemmen.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Iemand heeft hier toch een 3.5 gegeven. Kan diegene zich misschien verwaardigen om er iets over te zeggen?

avatar van emloots

emloots

wat een waardeloze film na 10 minuten uitgezet.

acteerwerk/camerawerk superslecht, om over dat mens in een aliën pak maar niet te praten.

niet kijken dus.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik zal het vrij binnenkort laten weten wat ik ervan vind, niet dat jullie er dan zeker van kunnen zijn dat ie goed of slecht is maar ik kijk de film vanavond en laat morgen weten wat ik er van vind

avatar van tiggr75

tiggr75

Ik weet niet welke grapjas 9,6 punten geeft. Of beginnt het bij imdb bij 10 en loopt het dan af????

Sorry maar mijn de griezelfilm die ik met vrienden gemaakt heb 20 jaar geleden met veel ketchup was beter dan dit!

avatar van eppy

eppy

volgens sommige op imdb akteert het monster beter dan de cast...

avatar van emloots

emloots

hahaha misschien heeft 'tie op IMDB zo goed gescoord omdat ze al hun vrienden hebben laten stemmen. Deze film is absoluut niet de moeite waard. Lijkt eerder op een stelletje vrienden met een camera die zich verveelden. Barslecht.....

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik heb gister naar dit niets zeggend flauw filmpje gekeken, en het is echt een waardeloos product. Het acteren is benedemaats het verhaal zelf heeft ook al niet veel om het lijf. 1 ster en waarvoor, tsja dat weet ik zelf niet.

avatar van Rascal

Rascal

Dat zulke troep nog gemaakt wordt / geaccepteerd. En met Devon Sawa nog wel, die uit de 1e Final Destination.. Pijnlijk.

avatar van Phantasm

Phantasm

Echt geweldig is dit allemaal niet, er komt weinig horror aan te pas, niet echt super.

avatar van yellowflag

yellowflag

606 schreef:

9,6 op imdb wel 31 stemmen

dat is de cast die gestemd heeft:-)