• 9.375.073 stemmen

Geregisseerd door: Adam Ahlbrandt

Met onder meer: Clayton Haske, Tony Luke Jr., Allison Persaud

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Sight

"He's Not Just Seeing Things."

Jeffrey leidt een rustig bestaan. Omdat hij leeft met de constante angst om als psychopaat te worden aangezien, leeft hij in een complexe wereld van ontkenning. Hij wordt belaagd door rondspokende en op wraak beluste geesten, die hij alleen kan zien en niemand anders. Nadat hij Dana ontmoet heeft, een mooie jonge vrouw die zijn gave deelt, vindt Jeffrey troost in het feit dat er iemand is die deelt in zijn smart. Maar die troost is van korte duur. Dana raakt plots vermist en Jeffrey blijft alleen om de vele vragen op te lossen.

avatar van stinissen

pulp

avatar van lonerfr

lonerfr

en gaar

avatar van Raffael77

Raffael77

De film is erg raw kwa sfeer en camera werk.

Wat ik jammer vind is dat de film niet lekker loopt.

Heel traag maar de spannede stukjes zijn wel cool.

Vooral in het begin vet en daarna wat rauwe scenes.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Prul(lebak).

Heb hier ècht weinig over te typen

Dit was in 1 woord ..VERSCHRIKKELIJK.

avatar van Joone

Joone

wat een vage film is dit zeg!!!

begrijp niet echt waar t nou over ging...

avatar van Brianna

Brianna

Redelijk film, liep wel wat traag, maar uiteindelijk komt de clue wel.

avatar van -PeeWee

-PeeWee

Wat de film goed maakt zijn de spannende stukjes. Het is soms zo een rustige en vooral donkere film, dat je niet weet wanneer er iets ''engs'' komt! Buiten de spannende stukjes vind ik het een vage film. Wel erg zonde want als het een beter verhaal zou zijn, dan had het echt een 3.5 waard geweest (denk ik).

2.0

avatar van mckiller

mckiller

Erg vage film, als je hem aan het kijken bent denk je een beetje aan zo'n film die door een paar scholieren is gemaakt voor een schoolproject.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

mega slecht. Alleen het eind is wel grappig als hij zegt dat hij haar zal bewijzen dat hij niet gek is, zij hem doodschiet en hij dan als geest haar te pakken neemt Enge stukjes? Allemaal hetzelfde vertrokken gezichten van zg geesten
Verder springt het van de hak op de tak. Ik heb de DVD zo in de prullenbak gegooid. En dat doe ik niet snel.