• 9.371.048 stemmen

Geregisseerd door: Gil-yeong Jeong

Met onder meer: Oh Man-seok, Lee Sun-kyun en Ryu Deok-hwan

Gesproken taal: Koreaans

Plot Woo-ri-dong-ne

"Two serial killers against each other."

Kyung-ju is een auteur die verhalen over gruwelijke en gewelddadige moorden schrijft. Wanneer een hevige discussie met zijn huisbazin eindigt in haar dood, reconstrueert hij de moord op een manier alsof het lijkt dat de seriemoordenaar die zijn dorp teistert het heeft gedaan. Uit angst dat de politie erachter komt dat de moord niet door de seriemoordenaar is gepleegd, start hij een eigen onderzoek met de hulp van een vriend, om de politie te misleiden.

Kim So-yeon

Supermarket Owner's Wife

avatar van maxo922

maxo922

Veel te ingewikkeld.

Vooral door flashbacks af en toe erg onbegrijpbaar gemaakt. Het verhaal zelf is redelijk. Nergens erg origineel, maar het heeft zijn ups. Jammer dus dat het moeilijker is gemaakt dan het werkelijk is.

De plaatjes van de opgehangen meisjes/vrouwen waren goed gedaan. Op zo'n manier dat ik er ook écht kippenvel bij kreeg, bij het zien er van. Verder ook een erg mooie cinematografie.

De ontknoping is helaas erg standaard. Het wordt uiteindelijk wel allemaal helder wat en hoe het nou is gebeurd allemaal, maar of het nou echt een bevredigend einde is...nee.

Dus weer de zoveelste Koreaanse Thriller die Ups én Downs heeft. Maar dan op zo een manier dat ik het weer een 2,5 ga geven.

Gemiddelde Thriller, * 2,5

Érg mooie soundtrack btw.

avatar van Buzzzfuzzz

Buzzzfuzzz

Goede thriller met een paar goede plot wendingen en scenes die ik niet had verwacht. Zoals al gezegd werd de scenes van de opgehangen meisjes/vrouwen waren goed gedaan echt iets wat na de film bij je blijft rond spoken .Maar zins er zoveel Koreaanse Thriller zijn die echt heel goed zijn valt deze een beetje in het niets . maar toch de Amerikaanse thriller haalt het niet eens bij dit hoogstandje