• 9.370.234 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan

Geregisseerd door: Toshiyuki Hiruma en Takashi Masunaga

Met onder meer: Tony Ail, Nathan Aswell en Chera Bailey

Plot Snow White

Met haar gitzwarte haar en haar kersenrode mondje is Sneeuwwitje het mooiste meisje van het rijk. Haar ijdele stiefmoeder, de Koningin, is echter jaloers. Zij wil de allermooiste zijn en besluit daarom haar stiefdochter uit de weg te ruimen. Haar jachtopzieners krijgen de opdracht Sneeuwwitje in het bos te doden. Maar in plaats daarvan helpen ze Sneeuwwitje te ontsnappen. Moederziel alleen wandelt Sneeuwwitje door het grote bos. Plotseling ziet ze een klein huisje, waar zeven grappige dwergen wonen. Sneeuwwitje wordt hartelijk onthaald en trekt in bij de lieve kleine mannetjes. Maar het duurt niet lang of de boze Koningin ontdekt dat Sneeuwwitje nog leeft. Vermomd als een oud vrouwtje en gewapend met haar toverkracht gaat ze het bos in om Sneeuwwitje alsnog te doden.

(stemrol)

(stemrol) (as Gary Chalk)

(stemrol) (as Lilliam Carlson)

(stemrol) (as Ian Corlett)

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Is dit het sneeuwwitje zoals we hem kennen?

Of een andere?

avatar van falcon30

falcon30

Was best leuk om dit weer te zien

avatar van kleine oorlam

kleine oorlam

vond deze wel leuk ook een beetje

eng

avatar van bjerik76

bjerik76

29 stemmen ?

ik zie maar 1 iemand tot nu toe die hem beoordeeld heeft. en ik ben de 4e pas die iets op het forum plaatst.

hoe werkt het eigenlijk dan ?