• 9.371.852 stemmen

Ticked-Off Trannies with Knives (2010)

Thriller | 90 minuten

dominion

Geniale titel .

avatar van bladonis

bladonis

Hell hath no fury like a tranny scorned!

Geweldig genoten... Dit is een neo-exploitation film over een groepje boy-girls die heerlijk van het uitgaansleven genieten... TOTDAT ze het slachtoffer worden van een overvalst staaltje tranny-bashing! Het is 'Showgirls', maar dan met een beter verhaal en leukere karakters. En minder naakt

Als de onschuldige en innemende nachtclubperformer Bubbles Cliquot op haar werk verschijnt met een blauw oog, vermoeden haar transgender zusters dat haar laatste vriendje hier meer van afweet. Later lopen de dames in een hinderlaag van honkbalknuppel-zwaaiende, tranny-hatende ex-vriendje Boner! Hij en zijn twee trawanten botvieren al hun haat op de nietsvermoedende dames, en laten hen meer dood dan levend achter, maar NIET gebroken!
Nadat Bubbles uit haar coma ontwaakt, bewapenen de pissed-off vixens zich met een arsenaal aan wapens om hun aanvallers met bloedige hooggehakte gerechtigheid te berechten. Zelfs een rabiate psychoot als Boner had niet kunnen bevroeden welk een wel-uitgewerkt duivels bloedbad deze Sisters of Blood voor ze in petto hebben!
Moraal van dit verhaal: Je moet hard kunnen rennen om de hooggehakte gespierde benen van een ticked-off tranny voor te blijven!

De rollen van de ultravrouwelijke, maar toch lekker vuilgebekte transsexuele dames =bij mijn weten de eerste keer vrijwel alle transsexuelen ook daarwerkelijk gespééld worden door transsexuelen Ipv door vermannelijkte genetische vrouwen (Misschien Doris Wishmans 'Let me die a woman', maar dawast dan ook wel volgens mij. Zo niet, dan hoor ik het graag!)= zijn een verademing.
Bubbles is briljant neergezet door Krystal Summers. Een voluptueuze, sierlijke vrouw, die nooit haar vrouwelijkheid verliest, maar als het erop aankomt kan slaan en trappen als een man! Het slissen maakt haar nóg aandoenlijker!
Ook Kalexis Davenport is met Pinky La'Trimm een heerlijke stevige tante met een venijnige knipoog en venijnigere vuisten!
William Belli is de enige non-transsexueel in het rijtje trannies, maar zet als Rachel een schattig naief dametje neer, dat onbedoeld hilarisch uit de hoek kan komen! Zhij is sowieso de meest tomboy-achtige van het stel.

De tranny-bashers zijn vet neergezet, zonder enige nuance, weinig diepgang, maar dat is hier ook niet nodig. Het enige dat je hoeft te weten is dat ze schmierend slecht zijn, en dat het met schmierende slechteriken doorgaans niet al te best afloopt in dit soort films! Boner is vies als de redneck die nog eens uitlegt hoe hij -als Trainspotting's Begbie in zijn beste dagen- in Bubbles' "vermomming" was getrapt, de reden waarom hij nu zo pissig is...

Twee minpuntjes dan nog: De wraakactie wordt uitgevoerd door een select groepje dames. Dat had wat mij betreft een hele roedel mogen zijn. Hier leer je een klein groepje trannies beter kennen, terwijl de rest -begrijpelijk, maar jammer- onderbelicht blijft.
Zuchten moest ik bij de 'missing reel' gimmick die ik voor het laatst had gezien bij Rodriguez' Planet Terror.- Het opzettellijk groezelig maken van de footage snap ik nog, dat heeft een doel (in deze 300.000 dollar budget film!). Dat 'missing reel' doet ook weinig afbreuk aan het verloop van het verhaal, maar het komt over als een geinigheidje. Ik had het niet eens zo erg gevonden als de vermiste scenes op de dvd bijgeleverd waren geweest! Maar helaas...

Supergrappige, sympathieke vergrindhousede neo-exploitatie over pissige trannies met messen!

Voor Bubbles, Pinky en Rachel, drie meiden met ballen, 4.5 ingevette sterren!!!

Beter dan verwacht...

....en dan te bedenken dat ik hier ongelooflijk hard naar uitkeek! Normaal gesproken begin ik m'n mening graag met een toffe quote, maar wanneer een film zoals Tick-off Trannies with Knives (beste filmtitel ooit?) afgelopen is en ik overblijf met 376 geniale quotes, dan wordt het wat lastig om de leukste uit te kiezen.

Het moge duidelijk zijn; Israel Luna begrijpt de exploitation en brengt het als één van de beste, zo niet dé beste moderne regisseur, naar 2010. De dialogen zijn briljant geschreven (gelul over god, einde met die kaarten, die training...pfoeh, kan er zo nog 20 opnoemen) en de personages worden vrijwel perfect neergezet, stuk voor stuk memorabele cult-figuren

Wat mij betreft weet Luna als enige de stijl écht te evenaren, hoewel een trucje zoals het missen van een stuk film wat gimmicky aanvoelt, is het geheel zó perfect opgebouwd, zijn de personages zo kleurrijk en is de actie compleet in de stijl van bijv. een Faster Pussycat, dat je gewoon +- 40 jaar terug in de tijd lijkt te gaan en dus volop kunt gaan genieten van álles wat je als fan wilt.

Na de toffe, lange en aan één stuk door geschoten openingsscène zit het meteen goed. De introductie van de dames is briljant gedaan en de daaropvolgende kennismaking met de groep is bijzonder verfijnd. De geweldige humor en rare gespreksonderwerpen vullen moeiteloos de eerste helft van de film, terwijl geweldige gevechten en steeds droger wordende humor (die Rachel !!) voor een epische tweede helft zorgen.

Een moderne exploitation die aan alle eisen van een fan zullen voldoen, dit zal gegarandeerd in de smaak vallen bij enkele users hier. Bovendien is Ticked-Off Trannies with Knives een film die je 2 keer wilt gaan zien, i know i will.. met (wie weet) nog een kans op verhoging .

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Precies wat ik gehoopt had dus. Maar even haast bij maken .

Tonypulp

Stuk over geschreven op m'n blog

bobbydigital01

Wat een slechte film is dit zeg verschrikkelijk....huppakee als onderzetter gebruiken.....

Jammer dat ik niet minder dan 0.5 sterren kan geven!!!!

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

Inderdaad echt slecht! Slecht geacteerd, slecht gefilmd, slechte kwaliteit en slap verhaal. Een slechte b film dus. Wilde hem kijken omdat hier toch wat goede berichten waren, maar na elke minuut werd het erger.

Er zat weinig diepgang in en ook al was hij er geweest, dan was dit meteen verpest door kwaliteit van elk onderdeel van deze film. Dit is toch wel een van de slechtste films ooit en ik heb er echt veel gezien! Zonde van mijn tijd...

Vascago

Hahaha klagen over gebrek aan diepgang in een film als dit. Heb je de plot wel gelezen voordat je ging kijken?

Vascago

Heerlijk foute film doorspekt met humor en geweldige personages. Vooral Pinky, Boner en die homofiele vechtsportkerel zijn briljant. Geweldige one-liners, een erg goede soundtrack en lekkere actie maken het af. De sfeer is ook top. Enige klein minpuntje vond ik toch die missing reel stukjes. Verder gewoon een topper.

Vascago schreef:

Ben jij uberhaubt wel wakker geweest tijdens deze film?

Tristan Scelso schreef:

avatar van Reinbo

Plot: Een groep transseksuele vrouwen wordt zwaar mishandeld door drie heteroseksuele jongens en voor dood achtergelaten. Wanneer ze terug bij bewustzijn komen, veranderen de geschonden diva's in een stel dodelijke vrouwen. Met herwonnen vertrouwen en moed gaan de transseksuelen op zoek naar wraak.

Tristan Scelso schreef:

Er zat weinig diepgang in

Dat is er 1 voor de memorabele quotes

Tonypulp

Ik heb mijn kater alweer weg kunnen lachen

avatar van mug13

mug13

bobbydigital01 schreef:

Jammer dat ik niet minder dan 0.5 sterren kan geven!!!!

ONDERZETTER VOOR JE BIERTJE OLE OLE.

haha

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Homoseksuele regisseur die net Death Proof had gezien dacht aha laat ik zoiets gaan namaken, maar dan met een groepje transseksuelen in de hoofdrol.
Toegegeven: briljante gedachte!! maar laten we wel wezen titel en poster zijn het sterkste onderdeel van de film.
Film is toch wat typisch Amerikaans braaf qua sex-gehalte (die stripnummers hadden wat verder mogen gaan) en de trannies lijken iets te veel naar Priscilla, Queen of the Desert te hebben gekeken. Geloof me zo praten trannies onderling niet (behoudens het Come on you guys!!-grapje dan).
Voortdurende geknipoog naar Tarantino (Kill Bill wordt ook nog eens even geciteerd) doet ook vermoeden dat de regisseur meer into Tarantino is dan in de daadwerkelijke (s)exploitation-movies.
En dan nog dat ietwat vreemde anale complex van de scriptschrijver...hallo, dat lijkt me niet de meest logische manier om iemand om het leven te brengen.
Voornamelijk geschikt voor de Tarantino-doelgroep met een milde tranny-fascinatie.
Wel aardig bij vlagen, maar had veel meer ingezeten volgens mij.

avatar van ipman-99

ipman-99

"It Takes Balls To Get Revenge." ... " !!!

Fantastische neo-exploitation !!! Heerlijke exploitation met ballen en een geweldig sfeertje !

Heerlijk toch om enkele transseksuele vrouwen in de clinch te zien gaan met enkele mannelijke

slechteriken.

Deze film is echt over the top ..., net zoals de dialogen ! De Quotes vliegen in het rond !

De soundtrack is heerlijk en past volledig bij deze volbloed neo-exploitation film!

De actie ..., meer bepaald het geweld was geweldig om zien ! Heerlijk overdreven allemaal !!!

avatar van Noodless

Noodless

wendyvortex schreef :

ja, de poster, het concept en de geweldige titel zorgden toch voor hogere verwachtingen. Helaas.

Ik vond het erg braafjes allemaal en kon me totaal niet vinden in de aanwezige humor. De actiescènes en kills zagen er beroerd uit overigens. En wat een flauwe en saaie scène in het bos over het spirituele.

Om nog maar te zwijgen van al die memorabele quotes die sommige users hier appreciëren. Ik kon er echt niks mee. Voor mij een ontgoocheling.