• 9.376.444 stemmen

Three Can Play That Game (2008)

Romantiek / Komedie | 91 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Samad Davis

Met onder meer: Vivica A. Fox, Jason George en Jazsmin Lewis

Gesproken taal: Frans

Plot Three Can Play That Game

"She's back and ready to even the score."

Na haar eigen relatieproblemen te hebben gehad is Shanté Smith (Vivica A. Fox) nu zelf een relatietherapeute in Atlanta. Onder haar cliënten bevindt zich het koppel Byron Thompson (Jason Winston George) en Tiffany (Jazsmin Lewis). Shanté heeft zich echter ontwikkeld tot een relatie-expert, die al haar kennis van mannen gebruikt, om ervoor te zorgen dat de vrouwen krijgen wat ze willen. Dit is het vervolg op Two Can Play That Game.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Legan

Legan

Het eerste deel ging nog -tenminste voor mij- maar dit deel is echt stukken minder. Het is in principe meer van hetzelfde maar qua niveau minder. De humor (en romantiek) is er niet echt meer en meeleven met de personages doe je ook niet. De koek is wat mij betreft op.

3,5 uit 10 (2,0*)

avatar van matthijs_013

matthijs_013

De opzet van de cover ziet er een beetje uit als die van een oude film

avatar van Najade

Najade

Ik ben een grote fan van deel 1 en verheugde mij dan ook heel erg op deel 2. Het is heel erg tegengevallen. Het verhaallijn is niet orgineel, zelfde als deel 1. Karakters worden helemaal niet uitgediept, het is net alsof je naar een poppenkast show kijkt! Ik geeft het dan ook maar een 1.

avatar van twentymil

twentymil

ik heb gelachen hoor

avatar van hotmem

hotmem

Ondanks dat het een voorspelbare film is, vind ik het toch wel de moeite waard om te bekijken.

Deel 1 was inderdaad veel en veel beter.