• 9.370.349 stemmen

La Casa de las Palomas (1972)

Alternatieve titels: The House of the Doves / The Love Affair / Un Solo Grande Amore

Oorsprong: Spanje / Italië

Geregisseerd door: Claudio Guerín

Met onder meer: Ornella Muti, Lucía Bosé en Glen Lee

Gesproken taal: Spaans

Plot La Casa de las Palomas

De haat-liefde verhouding tussen een moeder, de aantrekkelijke weduwe Alexandra, en haar knappe dochter Sandra. De moeder heeft een minnaar, Fernando, die haar op een dag in de steek laat. Ze blijft verdrietig achter en als hij weer opduikt is ze blij, maar beseft te laat dat het een ellendige nietsnut is die alleen maar op haar zak teert. Als ze dat begrijpt, en Fernando daarmee confronteert, wreekt hij zich op haar dochter.

Wat zie ik ??? Nog geen stemmen van de Ornella Muti buffs voor een film die door de Ornella Muti buffs werd uitgeroepen tot beste 17-jarige Ornella Muti die rondhupst in strak t-shirt waaronder we haar boobs zien bouncen film aller tijden ????

Ik ben geen Ornella Muti buff maar wil wel een Ornella Muti buff worden, dus deze Ornella Muti buff favoriet maar eens opgezet waarin we als would be Ornella Muti buffs niet alleen worden getracteerd op Ornella Muti buff dromen als een 17-jarige Ornella Muti die ronddartelt in kostschooluniform en zoals gezegd t-shirt maar ook badpak, om nog te zwijgen van haar blote minderjarige reet, die echter wordt afgeschermd door een buitengeoon hinderlijk tussen de camera en die reet geplaatste ventilator....

Behalve dochter Muti zien we ook MILF Bose in actie, en een beetje buff zou ze allebei tegelijk doen, lijkt me !

Het verhaal stelt verder geen reet voor: lover boy en houten klaas Lee- die in de Italiaanse versie trouwens Fabrizio heet- werkt eerst mama en vervolgens dochterlief af, die laatste in het eponieme bordeel. Deze film uit het -alles moet kunnen en taboes zijn er om doorbroken te worden- tijdperk zouden we als een lofzang op de parthenofilie kunnen omschrijven, en verder stelt dit geen biet voor.

Werd opgenomen in Spanje met een aardige, af en toe wat te corny score van De Masi.

Uit op DVD in Italie, met een door een ander gedubde Muti. Pundits zullen zich verheugen over de afwezigheid van onderschriften.

pippo il buffone schreef: