• 9.371.622 stemmen

Met onder meer: Noriko Eguchi, Ryotaro Yonemura en Arata Iura

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Gesproken taal: Japans

Plot Suna no Kage

Een jonge vrouw, Yuki Yusuke (Noriko Eguchi), woont samen met het visioen van de door haar vermoorde geliefde (Yonemura Ryotarou). Ondanks dit opmerkelijke verschijnsel blijft Yuki gewoon naar haar werk op kantoor gaan. Ze doet er alles aan om ontdekking te vermijden. Haar vreemde samenleven komt pas onder druk te staan als zich een nieuwe geliefde meldt.

avatar van PatrickL

PatrickL

Klinkt boeiend.

avatar van neo

neo

Maar dat is het niet. Want ik begreep was dat hij mede dankzij 8mm het gevoel wilde overbrengen dat er nog iets was, iets wat je niet duidelijk kon zien. Leuk dat ie de film draaide op 8mm, maar het zal voor de rest wel. Al is het niet hinderlijk traag of vervelend, het maakte toch niks bij mij los.

Op de IFFR site staat;

''De eigenzinnige keuze voor het 8mm-filmmateriaal blijkt goed te werken bij het oproepen van een onwerkelijke sfeer. Zo doen de visioenen van Yuki niet onder voor de werkelijkheid en krijgt die werkelijkheid een droomachtige uitstraling.''

Aldus Gert-jan Zuil....

ok....