Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters
Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi
Releasedatum: 9 april 2009
Plot Dragonball Evolution
"The legend comes to life."
Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.
Goku
Master Mutaito
Carey Fuller
Emi
hub_011
Hij lijkt een beetje op rene schuurmans,kom op kevin je ziet toch ook wel dat dat chatwin niet is
Kevin13
dat het chatwin niet is heb ik ook al langer door...
na uitvergroot te hebben tot de conclusie gekomen dat het Hugh Jackman is.
Die Hard,Willis
wij zeggen toch ni dat je moet kijken en dat gaat ook voor Die Hard,Willis, als je het niks aan vind dan kijk je maar niet maar ga geen dingen schrijven waar je helemaal geen verstand van heb
hub_011
Maar ik weet niet of je het weet maar Prince vegeta is positief over deze film,dus wat jij nou zegt is prut
Die Hard,Willis
Je kan een Dragonball fan zijn, maar dat wil voor mij niet zeggen dat de film ook van een dergelijk niveau is. De trailer vind ik gewoon verschrikkelijk, punt.
Maar het kan nog altijd goed komen, ik hou mijn verwachtingen laag en dan zal ik wel zien wat het gaat worden.
hub_011
Ja idd we zullen zien wat de film ons gaat brengen,ik heb er toch wel verwachtingen bij.Vooral om dat King Piccolo de vijand is.
Oke ik zeg zelf niet dat je er geen verstand van hebt,als je over dragonball/z/gt wilt praten hoor je de serie idd gezien te hebben
Pastichio Rocker
Ik gok dat de gemiddelde leeftijd hier ook rond de 10-15 jaar ligt?
hub_011
Ik gok dat de gemiddelde leeftijd hier ook rond de 10-15 jaar ligt?
Ik ben 19 ik denk dat het meeste tussen de 15 en 20 zit
Fikret8
Wordt voor mij persoonlijk inderdaad een flop. Al ga ik hem wel kijken.
ddragon1690
Linkje naar de officiele trailer.
Ziet er best vet uit allemaal
Pastichio Rocker
Dit wordt net zo'n flop als Street Fighter en D.O.A. Dead Or Alive. Deze film moet ook gewoon in het land van herkomst worden gemaakt en niet door een Amerikaans flutregisseurtje.
Bura
Titel is trouwens gewijzigd naar "Dragonball Evolution"...
Ik ben overigens 21 jaar oud hoor.
JacoBaco
Nooit een liefhebber van Dragonball geweest. Ik heb vrienden van 24 die er lyrisch over zijn. Overdag werkzaam als radiotherapeut, 's avonds Dragonball kijken en in het weekend alles quoten.
Af en toe best vermoeiend dat soort gasten. Ik denk dat zij de film nix gaan vinden.
Ik heb net de trailer zitten kijken. Ik vind het niet op Dragonball lijken, dus daarom lijkt het mij best een leuke film om is een keer te kijken. Hooguit 1x.
jumpstylemovie
Die trailer is echt een lachertje!
Kijk Bulma dan. Echt verschrikkelijk.
hub_011
Pastichio Rocker Onze expert (teminste dat denkt ie) James Wong was born in Hong Kong.ik wist niet dat Hong kong in de VS lag is nieuw voor mij
PrinceVegeta
lig volgens mij naast china town lol
Maar James Wong heeft wel zijn ziel verkocht aan Hollywood
en dat kun je niet ontkennen.
Hero-man
Trailer van DB evolution was echt een special effect flop als die zo in de bios komt dan is ie er zo weer uit hoor.
Misschien dat er een paar mensen hem goed zouden gaan vinden maar ik vind de trailer een matige special-effects hebben....
Fikret8
Ik verwacht in de toekomst nog een re-booth aangezien dit gaat floppen.
Sasja
dat dacht ik dus ook, want die kon ook helemaal niet vechten en in de tijd van king piccolo was mai out of the picture
Kevin13
zou dat ninja hondje dan meedoen ? die vond ik keischattig
Filmkriebel
De tekenfilm is onverfilmbaar. Hier zie ik al een grote mislukking aankomen, net als "Fist of the North Star" destijds. Tenzij ze zoals in Speed Racer doen en de film vullen met digitale beelden.

De goed scorende westernserie 'Dark Winds' krijgt nog een nieuw seizoen

'An Cailín Ciúin' nog niet gezien? Pak nu je kans op NPO Start Plus, HBO Max of Videoland

Romantisch drama serie 'From Scratch' is een kijktip voor Netflix-abonnees: ‘Je voelt gewoon alles’

Hoe Netflix altijd weer unieke beelden weet te bemachtigen

Elvis
Biografie / Drama, 2022