• 9.369.636 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Corbin Timbrook

Met onder meer: Jim Fitzpatrick, Dayton Knoll en Scott L. Schwartz

Plot Blood Ranch

"Rope 'em in... Tie 'em up... Ride 'em hard"

Vier studenten en een oorlogsveteraan komen op een verlaten snelweg een bange, jonge vrouw tegen die achtervolgd wordt door een zwart busje. Ze nemen haar mee en overleven de achtervolging, maar krijgen autopech, waarna ze naar een ranch vlakbij gaan voor hulp. Ze komen er te laat achter dat dit een ranch is die bewoond wordt door mentaal gestoorde moordenaars.

avatar van Demoniac

Demoniac

Het gegeven is natuurlijk niet origineel. Tieners in the middle of
nowhere komen bij een aantal maniakken terecht. Een aantal worden afgeslacht, een aantal overleven. Dat weet je vantevoren.

De uitwerking in deze film is niet best. Het acteerwerk is slecht,
de muziek is slecht, de special-effects zijn slecht,
dode die ademt, hoofd van een dode die zijn ogen
niet goed kan stil houden, geluiden van iemand die wordt geslagen
klinken als een stuiterende basketbal,
en ga zo maar door. Toch is het allemaal nog net niet om te janken. Door de slechtheid is het soms zelfs lachwekkend. Dat heb ik dan ook een aantal keren gedaan. Ook het eerste half uur is niet echt slecht (op het acteerwerk na dan).

Ik vraag me alleen waar die vrouwen zijn gebleven die
bevrijdt waren.

avatar van Noodless

Noodless

Chaotisch !

Eenmaal in de ranch zelf is er geen touw meer aan vast te knopen.

Dan verschijnen er zoveel personages waarbij je als kijker geen verdere informatie over krijgt en ze handelen er maar op los. Al die scènes komen ook niet echt eng of spannend over.

Van sommige personages vraag je je ook af waar ze op het einde zijn gebleven. 3/10

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

Leuke film maar te random, einde sloeg nergens op