• 9.370.980 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Ferd Sebastian

Met onder meer: Misty Rowe en Linda Avery

Plot The Hitchhikers

"Micro Skirts and Mini Morals!"

Maggie is een meisje dat gedwongen wordt haar ouderlijk huis te verlaten, nadat ze erachter komt dat ze zwanger is. Onderweg komt ze in contact met een groep meiden die leven van liften en het beroven van de mannen die hen oppikken.

avatar van mikey

mikey

Grofkorrelig maar wulps gebeuren nadat een ongewenst zwangere tienur zichzelf ontslaat vanuit haar ouderlijk huis en zich inlaat met een damesgang die mannen berooft van hun zuurverdiende centjes. Met Goedkeuring gadegeslagen door de voorganger die de opbrengsten opspaart voor een schoolbus. Her en der wat probleempjes te ontdekken onder de children of the revolution, tussen het dartelen en bepotelen door. De muziek van ene Danny Cohen is het beste dat de film te bieden heeft.

avatar van joolstein

joolstein

Tiener Maggie (wulpse blonde Misty Rowe) wordt zwanger van haar vriendje, ontvlucht het ouderlijke huis op blote voeten en gaat op weg naar Los Angeles onderweg wordt ze beroofd, bedrogen, verkracht en belandt uiteindelijk op de range van Benson en zijn groep rovende hippie-meiden in hotpants. Er zijn love-ins, hond wassen, skinny dippen, catfights, natuurlijk naaktheid en een folk-soundtrack van Danny Cohen die de gebeurtenissen van het verhaal volgt Hoewel vaak het verhaal verwatert of nergens heengaat, vond ik het zelfs leuker dan ik had verwacht. En dat het op de Manson Familie lijkt is uiteraard geheel toevallig...De film is ook enigszins opmerkelijk omdat hij is geregisseerd door echtgenoten Beverly en Ferd Sebastian. Een leuke exploitatiefilm ofschoon dat er voor een drive-inbioscoop uit de jaren 70 weinig opvallend gebeurd.