• 8.897.084 stemmen

The Year of Getting to Know Us (2008)

Komedie / Drama | 90 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Patrick Sisam

Met onder meer: Jimmy Fallon, Sharon Stone en Lucy Liu

Gesproken taal: Engels, Duits en Frans

Plot The Year of Getting to Know Us

"No Matter How Far You Go, You Can't Run From Family"

Christopher Rockett (Jimmy Fallon) is op bijna ongezonde wijze dag en nacht met zijn werk bezig. Hij weet het zelfs slecht te combineren met zijn vriendin Anne (Lucy Liu). Maar als zijn vader een beroerte krijgt moet hij wel vrij nemen, en vertrekt hij richting zijn ouders. Daar ziet hij in dat zijn ouders mede verantwoordelijk voor zijn vreemde gedrag zijn.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Nickie Apple

Young Christopher Rocket

avatar van ralfsjam

ralfsjam

comedy? comedy? okay, moeder was iets wat geflipt en dat was leuk om naar te kijken, maar dat was deel van het drama verhaal.

verder was het een leuke film om naar te kijken en was het een aardig verhaal met leuke acteurs. het keek lekker weg, maar echt boeien deed het me niet. Stone deed het zeer goed en steeg in mijn ogen boven alles uit en zorgede ervoor dat ik een halfje extra gaf. het relatie verhaal was iets was doorsnee, en ook het einde wat goedkoop. al met al een aardige film met leuke verschillende verhaallijnen die een voldoende verdiend. aanrader als je een een lekker tussendoortje zoekt. 3.5

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Alleen gekeken omdat Sharon Stone in mee speelde. Ik vond het geen bijzondere film en behoorlijk saai.