• 8.842.186 stemmen

Genre: Animatie

Geregisseerd door: Mucci Fassett

Met onder meer: Lacey Chabert, Kaley Cuoco-Sweeting, Olivia Hack

Plot Bratz Rock Angelz

Yasmin, Chloë, Sasha en Jade gebruiken al hun creativiteit als ze hun eigen tijdschrift beginnen! Hun eerste opdracht: vliegen naar het opwindende Londen en verslag doen van een uitverkocht rock-concert! Maar Burdine Maxwell, de boosaardige redacteur van het concurrerende blad steekt daar samen met haar twee gemene stagiaires een stokje voor. Zij zorgen ervoor dat de kaartjes van de Bratz meiden op raadselachtige wijze verdwijnen. De enige manier om het concert te zien is door zelf een rockband te vormen! Zal het de meiden lukken binnen te komen, een spetterend optreden te geven en hun tijdschrift te redden?

avatar van Purmerend

Purmerend

Vreemd dat er achter de titel op imdb.com (Video Game) achter staat.

avatar van stephan73

stephan73

Hij staat wel op de Allmovie Guide, en op Amazon.co.uk.. Is echt de film en niet een game!

avatar van Mug

Mug

En dan is er ook nog een cd!! Opmerkelijk dat alleen de video game op imdb staat vermeld...

dat is bij een serie ?

en wie 5 stemde moet wel een kind zijn geweest. 0,5 voor mij

avatar van nouckietj

nouckietj

Hey,

ik vind Bratz eigenlijk wel leuk,en Jessu123 heeft misschien een héél klein beetje gelijk ===> Ik ben ook nog een kind (13 jaar dus nog niet volwassen)

Maar ik heb heel veel vriendinnen die het eigenlijk ook leuk vinden hoor!!

nouckietj schreef:

Hey,

Maar ik heb heel veel vriendinnen die het eigenlijk ook leuk vinden hoor!!

en je bent 13 ? gekke ken nie worden

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

aaaaaaaargh wat verschrikkelijk

echt erg gewoon

ontzettend irritant om naar te kijken , en zo vervelend saai

0.5***

avatar van Sassia

Sassia

Ik ben 12 en heb nooit wat met poppen gehad en zeker niet met bratz...

Die verhaallijnen alleen al....

tommykonijn

O, My God dit was zo'n ramp om naar te kijken echt Verschrikkelijk gewoon ik kan begrijpen dat Meiden dit helemaal Geweldig vinden maar ik kon hier dus echt helemaal niet mee overweg, Het was namelijk uitdagend Saai en al dat kinderachtig gedoe hoe die Poppen van Bratz zich gedragen vind ik nog het aller ergste kortom : Bagger!

Ps : voor Bratz fans komt deze Beoordeling misschien wat hard aan maar dit is gewoon mijn mening.

Waarom kijk je hier in vredesnaam naar?

kos schreef:

Waarom kijk je hier in vredesnaam naar?

Het was niet mijn bedoeling om hem te kijken ik zag hem (Geloof ik bij Familie ofzo) die had hem opgezet.

Acht 0,5*'s en één 5,0*

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Leuk voor de doelgroep. Ik ben ook best dol op poppetjes, maar vooral op animaties, ook eenvoudige als het z'n doel dient.

Hoezo kinderachtig? Nogal logisch als het voor kinderen bedoeld is. Wie dat zegt is vergeten dat hij of zij kind was en kan zich er niets meer van herinneren, laat staan zich inleven.

De soundtrack is geweldig (eveneens met name voor de doelgroep) en had veel succes over de hele wereld:

"The album managed to peak at #79 on the Billboard 200 (the main album chart), becoming the most successful album from the Bratz franchise. The album peaked at #1 on the Top Kid Audio chart (the chart which records sales of children's music albums) for weeks or even months.

The first single, "So Good" gained popularity by fans and it managed to chart in Australia and the United Kingdom. It peaked at #14 in Australia, and #23 on the UK Singles Chart . In addition, the song was nominated for an Emmy of Outstanding Original Song for a Children's/Animated Show. " (bron)

Kortom, een leuke film voor die leeftijd (tot 13?) en zo slecht is ie echt niet

Stemmen alle jongens soms 0,5 om hun eer niet te bezoedelen?