• 9.198.303 stemmen

The Final Season (2007)

Geregisseerd door: David Mickey Evans

Met onder meer: Sean Astin, Powers Boothe en Rachael Leigh Cook

Plot The Final Season

"How Do You Want To Be Remembered?"

Het waargebeurde verhaal over Kent Stock, die zijn baan opgaf en zijn huwelijksplannen aan de kant schoof om coach te worden van een befaamd highschool honkbalteam in Norway, Iowa. Het team staat bekend om haar goede resultaten voor zo'n klein plaatsje, maar ditmaal zijn er plannen om de school te fuseren. Daardoor wordt de succescoach ontslagen. Kent zal het team moeten motiveren en moeten kunnen overtuigen dat hij de geschikte persoon is om de vorige trainer op te volgen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Sheryl 'Chic' Van Scoyoc

Jared Akers

avatar van missl

missl

dit is net zoiets als we are marshall alleen ontbreekt het deze film aan diepgang. alles lijkt een beetje aan elkaar geknipt waardoor ik geen idee had welke wedstrijd ze aan het spelen waren, ook mensen gingen relaties aan die totaal niet uitgewerkt werden waardoor het niets toevoegde aan de film.

wel jammer, want ik hou van dit soort films

avatar van stinissen

Je zou zeggen 1000 in een dozijn maar toch is de film net iets anders en zorgt voor ruim 2 uur voor prettig kijkvoer.

avatar van skipy05

skipy05

de film was goed. er zullen wel nog van deze soort films zij maar deze was goed.

avatar van TyphOn

TyphOn

Vermaakte mij een ruime twee uur lang.

avatar van heidelucas

heidelucas

We are marshalls is een veel beter film. deze is echt TE Amerikaans hoor.

avatar van guylopez93

guylopez93

standaart honkbalfilm

het begin was redelijk langdradig en kreeg je weinig honkbal te zien maar later in de film kwam daar veel meer van en was de film ook een stuk plezieriger om naar te kijken.

avatar van schillies

schillies

Saai begin, maar het honkbalgedeelte vind ik vrij goed. Ik vond Frodo's little helper wel een beetje fout gecast als de nieuwe coach,

maar al bij al wel redelijk filmpje, vond vooral die opa en oma wel leuk.

2,5 sterren