• 8.902.847 stemmen

What's a Carry On? (1998)

Documentaire | 50 minuten

Genre: Documentaire

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: John Highlander

Met onder meer: Joan Sims, Barbara Windsor en Jim Dale

Plot What's a Carry On?

Vanwege het 40-jarig jubileum maakte John Highlander een documentaire over het succes van de welbekende, Britse "Carry On"-films. Verschillende acteurs en actrices, die regelmatig in deze "Carry On"-films speelden, worden geïnterviewd. Deze persoonlijke gesprekken worden gecombineerd met vele archiefbeelden en verwijderde, nooit eerdere vertoonde scènes.

logo tmdbimage

avatar van Dk2008

Dk2008

Documentaire uit 1998 met een hoop gelul. Wordt later wel wat beter met Peter Rogers (producer). Aan het einde een reunië en over de tot nu toe laatste film Carry on Columbus. (Die is ook niet veel soeps maar die heb ik verder niet). Deze documentaire is de laatste op de dvd box.

kleine toplijstje

Carry on camping die had ik nooit eerder gezien maar die scoort het best.

en verder

Carry on spying

Carry on regardless,

Carry on abroad

Carry on jungle

Carry on girls

Carry on Sergeant.

een paar dvd's hier en daar. Als aankoop niet slecht..