• 9.369.636 stemmen

Alternatieve titel: Warrior or Assassin

Geregisseerd door: Michael Worth

Met onder meer: Jenya Lano, Lorenzo Lamas en Jeff Fahey

Plot Killing Cupid

Valentine moordt al jaren. Ze beheerst de meest dodelijke technieken en kent alle doeltreffende wapens door en door. Als ze tijdens een opdracht opgesloten geraakt met één van haar stervende slachtoffers verandert haar leven voor altijd.

avatar van Mug

Mug

Warrior or Assassin.... dat klinkt niet uitnodigend, en vooroordelend dacht ik aan een of andere direct-to-dvd vechtfilm waaraan alles maar dan ook alles slecht is.

Het tegendeel is waar. Een Tarantino-esque film vol grappen en grollen (incl. liefde voor b-films, lofuitingen omtrent dat soort films met o.a. Bruce Li zijn er in overvloed), Tony Scott trucjes die wel werken (omdat het hier niet serieus gebruikt wordt), en een barbecuende Lorenzo Lamas....de rest van de cast deelt meer klappen en schoppen uit, gelukkig maar.

Debuut van regisseur Michael Worth, een b-acteur van jewelste, die veel na-aapt. Maar ik zie liever leuke na-aperij dan suffe nieuwdoenerij. Helaas probeert Worth, die ook het script schreef, iets te interessant over te komen hier en daar met 'levensvragen'....die halen de vaart uit de film.

Verdient wel meer b-vechtfilm-kijkers. Film met een dikke smakelijke humoristische saus. 2,5*

avatar van TronMan

TronMan

Kreeg na al tijdens de film, zin om naar een Bruce Lee film te gaan kijken., aangezien er veel fragmenten van hem in zitten. Excentrieke humor met wat jatwerk van andere bekende films,maken dit tot een saai gedoe. Alleen de met elkaar kussende dames maakte nog wat goed.

En Jeff Fahey ,wat doe je in godsnaam daar?