• 9.370.161 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: David Worth

Met onder meer: Jason Barry, Russell Wong en Linda Park

Plot Honor

In een wereld waar gewelddadige straatbendes op straat vechten met de arm der wet, moeten twee vrienden uit de buurt, Raymond en Gabriel, besluiten welke kant ze kiezen. Hier begint de ultieme strijd om macht, familie en eer..

avatar van .adham

.adham

mooie poster

avatar van funkieden

funkieden

zeer goede film met een geweldig verhaal, dit word een megatopper let maar op

avatar van winglo

winglo

Russel Wong is meestal wel goed, in deze film jammer genoeg niet. Slap verhaal, slap acteerwerk. Erg voorspelbaar allemaal.

Op zich wel geinig dat Remy Bonjaski erin meespeelt.. 2 sterren.

Vecht scenes zijn op zich wel okee, maat niet meer dan dat.

avatar van Raffael77

Raffael77

Je moet het van de vecht scenes hebben want verder is het erg slecht

avatar van kingofthemovies

kingofthemovies

Je moet het van de vecht scenes hebben, want voor de rest is dit film saai en zenuwopwekken!!!

Gabriel die nooit praat !!

agente die denkt dat zij zich kan verdedigen!!

man man een en al bullshit !!

avatar van TonyM

TonyM

Wat 'n slechte film heb me bijna 1,5u zitte ergere aan deze film, zeer irritant die Gabriel die bijna nooit praat. Zaten een paar aardige vechtscenes in maar that's it. 0.5*

avatar van movieking

movieking

Wat was dit een ongelooflijke KUTFILM!!! Acteerwerk was ronduit SLECHT en het verhaal trok ook al op niets.

avatar van god1

god1

nou nou movieking als dat je comment is op een film wil ik wel eens weten hoet het je thuis er aan toe gaat

ik heb hem bekeken en vind het geen slechte film voor lekker onderuit en wat aktie te kijken

van mij krijgt ie een dikke 3.5

avatar van Lil Funk

Lil Funk

Een van de eerste martial arts film die ik als jong manneke zag was “Bloodsport” en “Kickboxer”, Alleen al om die rede had ik de film gehuurd (+ dat ik fan ben van Remy Bonjaski). Zal er niet omheen draaien, de film was gewoon heel slecht.

Ben een echte Martial Arts fan die geniet van allerlei soorten vechtfilms, of het nu old school Kungfu is of een moderne MMA film, vind het allemaal geweldig.

Maar dit was echt ondermaats. Dat het verhaal en de acteer prestaties slecht zijn kan ik begrijpen, maar de gevechten zelf waren ook flut.

avatar van 606

vrij leuke film en coole muziek en gevechten.

russel en jason acteerde aardig

avatar van Jackson07

Jackson07

Qua actie niet echt bijzonder, het verhaal daar ga ik helemaal mijn energie niet in stoppen, zwaar drama dus. Wel erg leuk dat onze Remy in de film zit, dat maakte het kijken wel waard, al deed hij niet bijster veel, hij heeft welgeteld 1 woord gezegd, en dat was 'thanks' toen hij het geld kreeg hahah

Cijfer een 2.0

avatar van fritsy

fritsy

Ik snap die 7 mensen niet met 5* voor deze B film

dat goedkoop in elkaar geflanste bar alleen al waar nooit een klant te bekennen was.

avatar van Nomak

Nomak

Ik had zo ongelooflijk veel verwacht van deze film toen ik die huurde. De videotheek had natuurlijk meerdere exemplaren en die waren elke dag verhuurd de eerste 3 weken.

Die film MOET wel goed zijn dacht ik toen. Remy Bonjasky erin, dus die film wil iedereen zien.

Wat een teleurstelling toen ik hem eindelijk gezien had want ook onze vriend Remy kon de film niet redden.

avatar van vonco

vonco

jammer, jammer......

avatar van Klauw

Klauw

Als fan van Remy bonjasky keek ik erg uit naar deze film. Helaas is het achterwerk gewoon heel slecht en ziet het merendeel van de gevechten er nep uit. Een 1, 5* voor de moeite...