• 9.370.054 stemmen

Marian, Again (2005)

Mystery / Thriller | 135 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Mystery / Thriller

Speelduur: 135 minuten (miniserie, 2 delen)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: David Drury

Met onder meer: Stephen Tompkinson, Owen Teale en Samantha Beckinsale

Plot Marian, Again

Chris Bevan's leven komt op z'n kop te staan als hij zijn vroegere liefde Marian, die eigenlijk al 15 jaar dood zou moeten zijn, opnieuw tegenkomt. De vrouw ontkent Chris echter te kennen en hij raakt door haar geobsedeerd. Hij tracht te achterhalen wat er met Marian is gebeurd, wat hem en zijn familie echter in groot gevaar brengt.

Bernie Sullivan

Marian Walsh

Phillip Walsh

avatar van xenne

xenne

deze film tonen ze vanavond NIET op Canvas, ze tonen wel Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (nog niet op moviemeter)

avatar van xenne

xenne

bloepie schreef:

jammer,lijkt mij een goede film...wanneer wel op tv?

de film klinkt inderdaad interessant. ik heb helaas geen idee waarom Canvas plots van gedacht veranderd is en of ze nog plannen hebben om Marian, Again ooit nog te gaan tonen. ik stuur iig een klacht en misschien krijg ik dan wel een reactie, dan laat ik zeker iets weten.

avatar van vdc

vdc

Jouw klacht is aanhoord, xenne

Donderdag krijg je een nieuwe kans.

avatar van Willeke1959

Willeke1959

Een geweldige rol van Sam Beckinsale.

De film blijft tot het einde boeien!

avatar van nightbreed

nightbreed

Goed acteerwerk en een lekker sobere regie. Het laatste half uur nekt de film, dat was veel te Hollywood, daar sloeg eigenlijk nergens meer op. Met een geloofwaardiger einde had ik misschien zelfs een 4 gegeven maar nu geef ik met heel veel moeite nog net een 3 (5,5/10).

avatar van stinissen

ZDF (maandag 10 mei, 22:15 - 23:55)