• 9.372.317 stemmen

Genre: Drama / Muziek

Geregisseerd door: Steven Goldmann

Met onder meer: Toby Keith, Kelly Preston en Burt Reynolds

Plot Broken Bridges

"Sometimes you have to go back to move forward"

Een country-artiest (Keith) heeft zijn beste tijd wel gehad en hij keert terug naar zijn geboorteplaatsje. Hier komt hij al snel de liefde uit zijn schoolperiode tegen. Een veel grotere verrassing vindt plaats als hij een 16-jarge dochter blijkt te hebben, die hij nu voor het eerst ontmoet.

avatar van stinissen

Ik denk dat dit een pareltje is......

avatar van Bandit

Bandit

DVD

avatar van henkula

henkula

stinissen schreef:

Ik denk dat dit een pareltje is......

De meeste country songs zijn toch smartlappen?

avatar van tsjidde

tsjidde

Verschillende leden van de cast zijn (country)musici wat de muzikale bijdragen in de film natuurlijk ten goede komt, want zover ik kan beoordelen worden de meeste liedjes ook echt gezongen/gespeeld. Daardoor zijn echter de acteerprestaties soms aan de matige kant.

Voor mensen die niet van countrymuziek houden is deze film waarschijnlijk niet de juiste keuze, terwijl de liefhebbers van country misschien juist wel wat meer muziek zouden willen horen.

Wat er dan overblijft is een standaard drama-filmpje, over een gescheiden stel met een puberende dochter, waarvan het einde wel te raden valt.

avatar van Bandit

Bandit

Geen topper, maar de acteerprestaties vielen me erg mee.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Prettige film om naar te kijken met goede muziek

avatar van hanna_23

hanna_23

Aardige film, niet heel bijzonder, maar leuk om een keer gezien te hebben. De muziek was wel goed.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ach ja, het einde was al te raden in de eerste 10 minuten van de film. En de rest was ook allemaal voorspelbaar en standaard zoals de vader die de jongen in elkaar slaat die zijn dochter heeft geprobeerd te verkrachten e.d.. Maar dat kan me niets schelen. Ik vond het gewoon een heerlijke film om naar te kijken.

Er zit gewoon een heerlijke sfeer in. Zo'n lekker dorpsgevoel waar je je al helemaal in thuis kan voelen.

avatar van wwelover

wwelover

Ondanks dat de film erg voorspelbaar was, heb ik me zeer vermaakt. Leuk verhaal. Muziek was ook wel geinig, ondanks dat ik geen country fan ben of dergelijks.

Acteerprestaties waren ook meer dan redelijk. Zeker van het meissie en die Toby Keith. En natuurlijk Burt Reynolds.

avatar van stoffel75

stoffel75

Deze film hangt aan elkaar van de clichés, maar het country-sfeertje is wel leuk en de muziek redt heel veel. Vooral het nummer 'Broken' op het einde is heel goed. Leuk filmpje, ook al weet je wat er staat te gebeuren.

avatar van walkingwonder

walkingwonder