Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Andy Hurst
Met onder meer: Alethea Kutscher, Carlee Avers en Brad Ashten
Plot Are You Scared?
"The Last Game You'll Ever Play"
Zes ontvoerde tieners worden wakker in een verlaten fabriek. Ze ontdekken al snel dat elke beweging door een reeks veiligheidscamera's wordt opgenomen. Een stem "Welcome to 'Are You Scared?" dreunt uit halfkapotte spreakers, opgehangen op de rottende muur. Plotseling realiseren de jongeren zich dat zij zich in een reality-show bevinden, waarvoor ieder van hen zich maanden eerder had aangemeld. Maar dit is niet wat zij in gedachten hadden.. Ze zien geen contracten, geen producenten en geen uitweg. De onbekende persoon die hen gevangen heeft gedraagt zich gewelddadig en dwingt hen tot spelletjes die ze onmogelijk kunnen winnen.
Kelly
Christine Robinson
Shadow Man
SWAT Team Leader
Justice4All
Deze film lijkt me een kruising tussen "My Little Eye" en "House of Nine"
Carlos Olivera
Je kunt deze film inderdaad vergelijken met bovenstaande film's, maar het grote verschil is dat deze film, op een paar enkele momenten na, totaal onlogisch is. Een goedkope Saw rip-off die helemaal niet boeit, nergens echt spannend wordt. Het enigste leuke stukje in de film is dat met de twee boormachines. Verder is er niks aan. Vooral het einde slaat helemaal nergens op......
Waste of time!
0,5 Ster!
Flashbot
lijkt me een slechte aftrek van saw..
poster ziet er ook best B-achtig uit..
b00ster88
Ik vond hem niet slecht, maar qua originaliteit zakt hij wel gigantisch.. Aangezien ik een saw-fan ben boeit me de film zelf wel.. er zaten een aantal leuke stukjes in. Hij bleef in ieder geval boeiend tot het eind. meer dan dat niet.
DamnSexC
Ik ben ook een aanhanger van SAW films...
Maar dit is toch wel een mislukte kloon van SAW...
Slecht geacteerd en ook nog vol met fouten...
Op de zoveelste etage een luikje naar het riool???
En dan sommige slechte effects zoals de onthoofding met een draadje
Een 0,5 ster voor de moeite
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Saw 1 en 2, House of Nine en verschillende slasherproducties worden hier volgens mij nagedaan. Maar gaaf lijkt me dit wel.
demimoorefan
net gekeken en valt me helemaal niet tegen
vindt hem zeker niet slechter als saw
en het verhaal komt zeker op saw neer
maar dat neemt niet weg dat dit ook goed te bekijken is
misschien ben ik milder met de reactie op deze film omdat ik saw ook heb gezien en zeker geen aanhanger daarvan ben
is ook maar een 13 in dozijn film en daar kan deze als 14 mooi bij
dus gewoon een keertje kijken en dan .....op naar de volgende film met zo,n verhaal
ben het wel eens met Carlos Olivera
het einde is effe prutswerk om er maar een eind aan te krijgen ,dat had wel iets anders gemaakt kunnen worden
maar ja
zucht...
.....wat een KUTFILM..... is toch wel 1 van de slechtste ooit.
GVD wat slecht zeg.
Naomi Watts
Bagger van de bovenste plank.
De intro scéne lijkt veel te beloven maar daarna is het een aaneenschakeling van uberslecht acteerwerk en slecht jatwerk (vooral van Saw wordt veel gejat en er wordt nog niet goed gejat ook). 1* (voornamelijk door de wel aardige beginscene)
Rianneke_Dan
Ben het met Naomi eens.
Het was echt bagger, erg fout allemaal.
Het zakte na het begin ook echt weg, en nou over acteerwerk zal ik maar niet beginnen.
Krijgt toch een 1,5* omdat het begin wel oke was, en omdat sommige ' games' die ze moesten doen, aardig ziek waren.
Maar ik moet het zeggen, dit is absoluut geen aanrader!
somebody
ik verwachte er niet veel van maar somige dingen waren zo ziek dat ik toch bleef kijken.
soms een beetje voorspelbaar zoals die bak met zuur
2,5
Echt geweldige film! Hard, hard, hard, zo hard!
Een 100% Sar rip off, but who cares. Vond hem zelfs harder dan Saw.
4 Ster!
jack-sparrow
volgens mij lijkt hij heel hard op saw.
het verhaal lijkt er ongeveer op
ik heb de film nog niet gezien , maar hij blijkt goed.
RebelQueen
soms een beetje voorspelbaar zoals die bak met zuur
2,5
x_Roxanne_x
Ik krijg een beetje het idee dat hij wat weg heeft van saw. Maar goed heb hem hier voor me liggen dus ga hem wel kijken ofcourse.
Fikret8
Lijkt me zo dat Saw nog verder wordt uitgemolken met dit film. Maar goed dat die dan ook zo kort duurt.
jasha
Waarom is deze dan slechter als saw? Het gaat in het eerste zicht over exact hetzelfde... Ik heb deze niet gezien maar ik heb zo een beetje het vermoeden dat hij minder scoort gewoon omdat het verhaal ongeveer hetzelfde is met een andere titel.
_Daan_
Leuke film vind saw beter maar deze is ook erg leuk heb me vermaakt..
De Knip
Bagger van de bovenste plank.
Wacht ff: de openings-scene vond ik lachwekkend.
Ik dacht eerst dat het een soort parodie was. Zo slecht was het dus. Modellencontract? Vond de film nog best te pruimen. Ik verwachtte een rip-off van Saw. Was het ook in veel op zicht.
Ook slecht was de bad guy. Die stem alléén al is al een miscasting. En ja, de ontsnapping via een luikje naar het riool....de brand was 'in the basement' Da's nog altijd behoorlijk laag hoor (was dus geen foutje)
Voor wat B-pulp:
**1/2
natju
Verhaal - Matig niet orgineel
Acteerwerk- Matig/slecht sommige stukken waren te slecht voor een C-class film
Speciaal effects - laten we het daarmaar niet over hebben. Denk maar aan die boor (voor degene die m gezien hebben)
Erg ongeloofwaardig en en slap eind.
1.5* omdat ik m wel af heb kunnen kijken
En Saw 1/saw II / house of nine zijn alle 3 veeeeeeeel beter,
Doom
Are You Scared? Nee, niet bepaald als je met een gedrocht als dit aan komt zetten. Afschuwelijk. Are You Scared is alles behalve origineel. Het plot en veel ideeën zijn namelijk vrijwel rechtstreeks uit Saw gehaald. En hoe? De uitwerking is gewoon afschuwelijk. Regisseur Andy Hurst slaagt er geen moment in om de kijker spanning te laten voelen. Het komt allemaal zo amateuristisch, slap en nep over. De stem van de nagemaakte "JigSaw" is ook zo zwak. Totaal niet gruwelijk. De acteerprestaties zijn verder ook niet serieus te nemen. Net zoals het afschuwelijke (voorspelbare) eind en de nogal lelijke cinematografie.
Are You Scared is gewoon een slap aftreksel van het bijna niet te verbeteren Saw.
Diamantje06
Are you scared heb ik net gezien. Het begon wel grappig maar echt een kopie van saw en house of nine.. Als je dan al een andere film nadoet doe het dan een beetje goed.
JorritS
Hurst heet dan ook een behoorlijk portie lef, Saw na te willen doen...
Tun-89
Lekker zielig om The Saw na proberen te doen,
beter verzin je iets origineels.
misschien dat dat wel een succes wordt.

Are You Scared 2
2009

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'