• 9.370.278 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Jim Wynorski

Met onder meer: Michael Paré en Rene Rivera

Plot Crash Landing

"A deadly standoff at 30,000 feet..."

Een groep terroristen kaapt een vliegtuig en gijzelt zodoende de dochter van een miljardair. Waar de gijzelaars niet op hebben gerekend is de aanwezigheid van Major John Masters. Masters aarzelt geen moment en komt in actie, wat uiteindelijk resulteert in een gewonde piloot en een beschadigd vliegtuig. De enige kans om te overleven is voor Waters om het vliegtuig veilig te landen op een klein eiland ergens in de oceaan, waar Captain Williams ondanks een storm bezig is met een tijdelijke landingsbaan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Major John Masters

Lieutenant Edwards

Gustav, 'Cabin Crew'

avatar van Leno

Leno

Jim Wynorski blijft maar geld krijgen om films te maken. Moeten we daar blij mee zijn? In ieder geval leuk voor die derderangs 'sterren' die vroeger nog enigszins popu waren..

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Het begin was echt achterlijk, maar ontzettend grappig, ik lag echt slap gewoon. Verder een slappe en domme film die zichzelf gelukkig niet te serieus neemt. Geen tijd aan verspillen.

1.0

avatar van filmfan1967

filmfan1967

Wynorski maakt low budget films, dus wat kun je verwachten? Als je 't allemaal niet al te serieus neemt (de crash aan het begin, voor de titels, is inderdaad hilarische CGI), is het best een vermakelijke en onderhoudende film.