• 9.370.024 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Don Michael Paul

Met onder meer: Lance Henriksen, Brian Wimmer en Sean Young

Plot The Garden

"Armageddon is at hand and the final prophecy is about to be fulfilled."

Sam is een jongen met grote problemen. Hij heeft nare dromen, hij snijdt zichzelf en hij komt zojuist uit psychiatrisch ziekenhuis. Maar wanneer hij en zijn herstellende alcoholische vader worden gedwongen om op de boerderij te blijven van de geheimzinnige Ben Zachary, worden Sam zijn nachtmerries pas echt waarheid...

avatar van BS

BS

Ik zag hier 1 stem van een 1 staan maar de trailer beviel me wel. Daarom toch maar eens even gekeken met Lance Henriksen als steun in de rug.

Toch moet ik zeggen dat het helemaal geen slechte film is. Het temp is langzaam ( hij neemt de tijd ) maar het past wel bij de film en de gebeurtenissen.

De term Horror is hier eigenlijk wat overdreven. Oke, hij past in het rijtje maar verwacht geen gore-fest want je moet het toch echt doen met wat lichaamsdelen ( en wat andere dingetjes ) maar niet iets waar je wakker van gaat liggen.

Het verhaal is een beetje apart maar hé het is een horror he en daarbij heeft het een aardig gelovig tintje en dat is wel oke.

Al met al vanwege de leuke rollen die gespeeld worden en omdat het een mooie sfeer weet te maken gewoon 3*.

avatar van 606

BS schreef:

Niks meer aan toe te voegen