Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Sinbad en Phil Hartman
Releasedatum: 12 december 1996
Vanaf 16 februari op Netflix
Plot Jingle All the Way
"Two dads, one toy, no prisoners."
Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z'n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.
Howard Langston
Mall Santa
Johnny
First Lady
Die Hard,Willis
Deze film is echt geweldig voor de kinderen maar ik vind hem een beetje tegenvallen.
In het midden van de film als Harold(Arnold schwarzenegger) achter de pop aangaat heeft de film een paar grappige scenes maar ik vond het een superslap einde.
Voor de kinderen geweldig maar voor mij niet.
jumpstylemovie
Verbaasinwekkend laag gemiddelde zeg!
Had toch wel beter verwacht.
Ik vond hem in ieder geval leuk en schwarzenegger is hier best goed. ( Toch houd hij zijn typische terminator hé) Al die moeite voor een pop. Er zitten zo zijn hilarische stukjes in , en dat maakt het een leuke komedie en familie film.
3.5***
IT'S TURBO TIME
jumpstylemovie
Voor de kinderen geweldig maar voor mij niet.
hij heet howard
HaanHoen
Typisch zo'n film die door ons als kleine jochies geweldig gevonden werd, maar inmiddels na het zien van een veel groter aanbod aan films zijn waarde heeft verloren. Daar waar vroeger met veel plezier werd gekeken, is het nu niet meer dan een matig familiefilmpje met wat flauwe humor, dat nog wel weg valt te kijken op een avond dat de rest van de familie ook op de bank erbij zit. 2*
Leuke film, helaas slecht gewaardeerd hier. Arnie die alles op alles moet zetten om voor zoontje lief een actiepop te kopen, ik vond het lachen. Hij kan meer dan alleen spelen in actiefilms waarin hij een eenmansleger speelt. Hij heeft ook een zachte, humoristische kant en dat liet ie goed zien hier. Geen topfilm, maar wel lachen.
kinjutsu
Leuke kerstfilm met Arnold. Erg van genoten in de bioscoop toen ik klein was.
Koendh
als volwassene ga je natuurlijk op andere dingen in de film letten vandaar dat ie zo slecht gewardeerd is hier. Maar hij kijkt heerlijk weg en is nog wel leuk ook,.
Die Hard,Willis
hij heet howard
Foutje, moet kunnen.
niethie
Vroeger erg vaak gezien vond hem toen erg leuk, vandaag de dag denk ik daar wel anders over, het is allemaal erg overdreven en over de top allemaal maar goed als je daar een beetje overheen kijkt en je gedachte op nul zet is het wel genietbaar allemaal, Schwarzenegger doet het wel leuk en de film heeft een lekker warm kerstsfeertje.
Al met al nergens echt bijzonder maar eens in de zoveel tijd kijkt het best lekker weg-
(je moet er alleen niet veel ban verwachten verder)
2,5 sterren
jonaske12baby
Leuke kinderfilm
Maar niet gemaakt voor arnold
®Tc
Deze film vond ik ondermaats. Zat totaal geen humor en het overacting van Schwarzenegger zijn rivaal vond ik uiterst irritant. Geef mij dan maar Kindergarten cop als Arnold dan toch perse komedies wil doen.
1,5
umbro01
Slecht gewaardeerd hier ja, want hij was gewoon goed. sterker nog hij was geweldig.
4,0
akoning
Van deze film kom je toch echt in de kerstsfeer. Ik tenminste wel een erg leuke film vind ik.
Bart Simpson
Ik vind en vond het ook een erg leuke film.
Ik kijk deze film elk jaar weer, ook best grappig
film88888
Aardige kerstfilm.
Het is allemaal wel typisch Hollywood, maar heel erg vermakelijk.
Arnold Schwarzenegger was soms nog wel grappig met de foute One-Liner's
Het verhaal was ook heel gezellig.
Toch wel elk jaar met kerstmis steek ik deze in men dvd speler.
3,5
jumpstylemovie
Je moet hem eigenlijk eens in het Frans/Mexicaans bekijken.
Ted's stem is dan hilarisch....
Ted ha touto sotto controlo -_-"
lykathea
Vrij dramatisch eigenlijk.
Heel soms leuk maar veel vaker van een enorm bedenkelijk niveau.
Movie Jim
Ik vond dit verreweg een van de slechtere films met Schwarzennegger. En er is eigenlijk bijna geen komedie in te zien maar alleen wat gepraat. En het verhaal vind ik ook belachelijk een Turbo-man is toch niet zo heel belangerijk had hij ook aan zijn zoon kunnen vertellen ik heb hem helaas niet kunnen vinden kom mee we gaan iets anders uitzoeken. Maar dan om zo iets belachelijks te maken.
Bart Simpson
jij hebt zeker geen kinderen, of je bent een slechte vader?
En jij bent onfatsoenelijk dat je dat tegen iemand zegt. En waarom is hij een slechte vader volgens jouw?
Actionfreak
Leuke familie komedie voor de kerst dagen begint niet te vervelen.
Vanavond weer eens herkeken nadat ik hem recent weer in bezit kreeg. Heb de film denk ik sinds mijn jeugd niet meer gezien dus ik wist ook lang niet alles meer. Fijn om hem weer eens te zien, blijft jeugdsentiment.
De film is natuurlijk niet origineel. Men volgt het bekende riedeltje wat je van zon film mag verwachten, inclusief uiteraard het happy end. Erg? Ik vond het niet.
De film is een geinige feelgood komedie met een leuke Schwarzenegger. Men zegt wel dat hij niet in komedies past maar ik spreek dat tegen. Hij is uit zichzelf gewoon altijd wel geinig en zijn Oostenrijks-Amerikaans accent blijft sowieso al grappig haha.
Wel 1 heel groot punt van kritiek: Wat een vreselijk slechte special effects op het einde zeg met Turboman en de jetpack in de lucht. Werkelijk te nep voor woorden. Ik zou er eigenlijk een half punt voor af moeten trekken maar ik doe het toch maar niet.
3,5* blijven staan.
jumpstylemovie
Ik kan me nog goed herrineren dat ik deze film op een avond 3 keer heb gekeken samen met een vriend. Één keer in het Engels, Italiaans en een keer in het spaans als ik me niet vergis.
Het leukste is dat het nooit verveeld.
Put down that cookie. SOBITO!
Dat slaat weer nergens op vind ik. Nu ik deze film heb gezien hoef ik hem de komende jaren niet meer te zien. 3x op 1 avond dezelfde film kijken vind ik sowieso onzinnig.
JacoBaco
nv_srbija
WOW wat een laag gemiddelde zeg, ik heb me echt kapot gelachen om deze film... Kan er niks aan doen..
En er zit echt een heerlijke kerstsfeer in. Dit is (naast anderen) toch echt wel een must voor de kerstdagen!! Vind ik.

Jingle All the Way 2
2014