Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Sinbad en Phil Hartman
Releasedatum: 12 december 1996
Vanaf 16 februari op Netflix
Plot Jingle All the Way
"Two dads, one toy, no prisoners."
Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met kerst staat bovenaan het verlanglijstje van z'n zoon de speelgoedpop Turbo Man, om die in handen te krijgen moet Howard het gevecht aangaan met de dolgedraaide Myron. Dit betekent oorlog en Howard heeft besloten te winnen, wat er ook gebeurt.
Howard Langston
Mall Santa
Johnny
First Lady
Fangs (crew films)
Met af en toe schrikbarend slecht acteerwerk, veel onleuke grappen en een te overdreven en te kinderachtig einde is Jingle All The Way een redelijke kerstcomedy. Gelukkig bevat de film wel een aantal leuke scènes (criminele kerstmannen en elven) en is het gegeven origineel, maar de uitwerking kon zeker veel beter. > 2*
erwku
het einde is zo lachwekkend stomzinnig, niet te geloven! Heb alleen maar lopen schreeuwen van verbazing! Maar juist door z'n absurdheid en overtop idiootisme viind ik hem niet eens zo slecht, maargoed,...het eindeniet te geloven!!!! wat sneu
Edie
Idd het einde, zo slecht... De hele film kon mij niet intresseren, 2* omdat ik Arnie wel zien kan.. Maar dat jochie e.d... Beh
Emirdagli
leuke film. altijd al een Schwarzenegger fan geweest, deze man is een echte legende! 4*
kArIzMa_TuRk
Schwarzenneger in een komedie-film is niet mis. hij moet meer in komedie-films spelen
. is wel leuk voor 1 keer 2,5*
Mojo Pin
Zelfs als Arnold Schwarzenegger grappen maakt is ie cool!
soms erg leuke grappen dus me ook vermaakt.
arnold is gewoon goed.
jack-sparrow
een super grappige film met arnold Schwarzenegger .
hij is super grappig en leuk om te volgen.
geweldig geacteerd .
ik geef hem 4.0
Waku
Arnold Schwarzenegger en komedies, dat komt nooit goed.Twins was nog wel te behappen maar dit werkje is niet te pruimen. Hier en daar is er een glimlach te creeren maar wat vooral overheerst is een staaltje van overacting door Schwarzenegger.
Gewoon niet leuk die jacht op die pop..
maxcomthrilla
Toen ik deze film tijdens mijn middelbare schooltijd voor het eerst zag vond ik hem leuk. Maar na een flinke overdosis vind ik het toch maar een matig filmpje. Niks bijzonders qua verhaal, geen spanning en geen mooie beelden. Het zal er wel mee te maken hebben dat ik de Arnold Schwarzenegger fase ontgroeid ben. 2*
Norma
Als kerstfilmliefhebber moet ik toch wel even noemen dat de er aan de aankleding in deze film toch wel enige zorg is besteed. 'Tuurlijk, het is allemaal kleurig en kitch, maar dat neemt niet weg dat de etalages van de winkels keurig zijn versierd, zo ook de huizen,etc. en de parade ziet er beeldig uit. De film zelf: Een Schwarzenegger die cool uitspreekt als koellllll, en een Sinbad met adhd..je moet er van houden. Persoonlijk vind ik dat afgrijselijk! Neemt niet weg dat het toch wel een leuke kinderfilm is, het eenvoudige verhaaltje wordt vol vaart verteld.
Lenny_FR
Snap niet dat deze film zó'n lage beoordeling krijgt.
Ja, je moet je hersenen even op nul zetten, maar als je voorbij dat punt bent verveelt Jingle All the Way geen moment. Daarnaast vindt ik dat deze film op de één of andere manier toch veel sfeer met zich meebrengt. Natuurlijk zijn er ook genoeg zwakke punten, zoals de overbodige dialogen tussen Arnold en dat ventje; Hierdoor wordt de rest van de actie echter niet totaal ondergesneeuwd, iets wat de 2,18 hier bovenaan de pagina zou doen vermoeden.
***
filmfangirl
mijn moeder heeft deze vorige week gekocht, en ik heb 'm vandaag gekeken. ik heb deze al eens een paar jaar geleden op TV gezien, maar veel kon ik mij niet meer herinneren. ondanks ik niet zo fan van arnold ben, vind ik het toch een leuke film! sinbad is natuurlijk geweldig en er zit genoeg overdosis humor in om de tijd mee door te komen. een geslaagde film! 3.5
tv1984
Schitterende komedie ik blijf hem goed vinden. Alleen aan het onrealistische einde erger ik mij. Daardoor een 4 ipv een 5
my style
deze film vind ik echt top. Leuke kerstfilm vooral voor de kleinere onder ons. Vroeger heb ik echt van deze film genoten van mijn dus een 3,5!
WB
Elk jaar naast de Home Alone reeks op de tv om de kerstspirit leven in te blazen. Leuke film, met een warm kerstgevoel. Doodsimpel vermaak.
3 sterren...
-jack_sparrow-
hilarische film met prachtige cast en een super verhaal.
Myron Larabee: They sit there and use subliminal messages to suck your children's' minds out! And I know what I'm talking about because I went to junior college for a semester and I studied psychology so I'm right in there, I know what's going on. They make the kids feel like garbage and you, the father, who's working 24/7 delivering mail so you can make an alimony payment to a woman that slept with everybody at the post office, but me! And then when you get the toy, it breaks and you can't fix it because it's little cheap plastic!
tn2543
Tijdens de kerstdagen is het altijd leuk om deze film nog een keer te zien! Ik vind de film grappig, maar ik denk dat hij nog veel grappiger kon zijn, wanneer Sinbad wat meer in actie zou komen.
Ik gaf een 3,5, puur omdat ik deze film leuk blijf vinden!
Usual Suspect
Als ik hier na het gemiddelde kijk durf ik het bijna niet te zeggen, maar ik vond het een vermakelijke film.
De film bevat genoeg grappen, en de typische kerstsfeer.
Verder leuke rollen van Arnie, maar ook van Phil Hartman (die overigens in het echt is vermoord door zijn vrouw).
3***
DragQueen
Ondanks de lage score hier, het is gewoon een hilarische kerst komedie voor het hele gezin. arnold acteert leuk, en zorgt voor de nodige humoristische situaties als hij met zijn buurman ( sinbad ) op jacht gaat naar een turbo man. verder een leuk verhaal, en vermakelijke grappen. al met al echt een typische kerstfilm, met een fijne sfeer. 3 sterren.
Shinobi
Op zich wel een aardige comedy over de zoektocht naar een speelgoedpop.
Arnold is op zich wel lachen in zijn rol en die buurman ook.
Ik geef 'm 3, 0 sterren, omdat 'ie altijd wel leuks is om tijdens de Kerstdagen te bekijken.
jumpstylemovie
lijkt me leuke film , als arnold erin speelt is ie vast chill
tommykonijn
Ik vind dit niet echt een Goede Film van Arnold Schwarzenegger wat slappe en droge Humor maar wel soms Vermakelijk om te zien en dat maakt de beoordeling toch iets hoger vind ik dus akkoord geen meesterwerk maar ik wed dat kinderen dit helemaal Geweldig vinden.
Thomas83
Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze heb gezien, maar het lage gemiddelde vind ik wel opvallend. Ik herinner me deze film nog goed als vrij komisch en lekker over the top. Schwarzenegger is erg leuk in dit soort rollen. Eigenlijk zelfs op zijn best. Er komt weinig acteertalent bij kijken, maar toch is hij grappig. Misschien juist wel doordat hij maar een wat onbeholpen acteur is.

Jingle All the Way 2
2014