Let's Go to Prison (2006)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Bob Odenkirk
Met onder meer: Dax Shepard, Will Arnett en Chi McBride
Gesproken taal: Engels en Frans
Plot Let's Go to Prison
"Welcome to the slammer"
Crimineel John heeft alle geluk van de wereld als hij de perfecte wraak heeft gevonden op de rechter die hem destijds naar de gevangenis stuurde. De zoon van de rechter moet namelijk ook onterecht de gevangenis in. John zorgt dat hij snel teruggestuurd wordt naar de gevangenis en de celmaat van deze zoon wordt, om er op toe te zien dat hij de volle behandeling krijgt...
John Lyshitski
Duane
Safri
Best geinig lijkt me
Ongevleugeld
Heb hem gezien, vond de grappen soms wel leuk. De film is niet echt bijsterend origineel..maar wel leuk voor één keer.
DamnSexC
Ik heb hem ook gezien, kijkt lekker weg...
En zal hem nog wel een keer kijken
samtari
Mischien was ik te sjaggie voor een komedie , maar ik heb er weinig om kunnen lachen . 2.5 ster
Koompje
Heb hem net gezien, vond het geen grappige film.
Zaten wel leuke stukjes tussenhoor. Maar dat einde, ik weet niet in hoeveel films ik dat al heb gezien!
prospero
Leuke film, heb best gelachen. Verder niet heel bijzonder, maar die anderhalf uur zijn zo voorbij.
Een 3.5*
crewke
Niveau onder 0
Acteren onder 0
Enkele toffe momenten 0.5
De ontsnapping was best goed en origineel 0.5
Totaal 1.0 = Kutfilm
nielstreurniet
had meer van de film verwacht aangezien dat de trailer wel leuk was
ik heb uitgekeken naar deze film, maar had ik beter niet moeten doen...
Pinjataaa!
Zeker wel een leuke film
Heb me er goed mee vermaakt
ryanmakhanlal
Wat een slechte FILM zeg...ik had in tijden niet zo een slecht film gezien maarjaa 1 ster
MrAmsterdam
Redelijke film, zitten zeker leuke stukjes bij en het einde is wel leuk gedaan, niets bijzonders maar gewoon leuk om een keer te zien
The_Game
leuk filmpje, niet zo orgineel. Dax Shepard vind ik steeds beter worden in films. 3.0*
Replicant
Leuke film.
Vooral het verhaal is erg leuk en toch wel anders.
Het acteerwerk van Dax Shepard vond ik erg goed.
Ik kan deze film alleen niet echt in een goed genre plaatsen.
Ik vind het niet echt een volmondige kommedie.
Er zitten toch veel ''harde'' en speelfilm achtige stukken tussen.
Vooral het realisme van de Amerikaanse gevangenis boeide me wel.
Ik bedoel, het was niet de hele tijd lachen gieren brullen.
Hele stukken film waren toch vrij serieus.
Het plot vond ik niet echt geweldig en was zeer voorspelbaar toen het gebeurt was.
Al met al een 3,0.
Ché Cliché
Een paar leuke grappen maar niet meer dan dat. Ik vermaak mij er altijd wel mee, al vind ik dit soort films nooit echt goed. Ook deze niet. Slechts een aantal leuke scenes brengen het eindcijfer voor deze film voor mij op 2 sterren.
ramon12121
ik ga 'm zo maar even kijken denk dan horen julie het vanavond wel van me
Snipvogel
Mensen, ik zal jullie echt afraden deze film te kijken. het is zonde van je tijd.
Er zitten enkele leuke grappen in de film, maar daar is alles mee gezegd!
Het verhaal is saai!
Er gebeurt weinig, zodat je bijna in slaap dut
Ik heb humor en lach om bijna elke film, maar hier heb ik totaal niet om hoeven lachen, op 2 grapjes na!
Dus elke ster is er 1 teveel, maar goed, voor de moeite
1 ster
Statiegeld
Ik verwachtte echt het ergste van deze film toen de hoes en de beschrijving las. Uiteindelijk is nog wel een aardige film. Sommige dingen in de film slaan helemaal nergens en zijn ook echt onrealistisch. Er zitten ook wel een paar minder geslaagde grappen in. Ik heb toch nog wel redelijk vaak gelachen om deze film. Die ontsnappingscene was eigenlijk ook best wel verrassend en goed. Het einde daarna met dat wijnhuis is natuurlijk weer heel erg zwak.
2.5* (nog net een voldoende)
MovieHolic
Zeer leuke comedy dit, een verassend einde ook, ik had het in ieder geval niet verwacht.
Originele grappen en een leuk verhaal met leuke grappen maken het dat ik er 3* voor geef.
horrorjp
Wat een grappen! En Dax Shepard vind ik de laatste tijd 1 van de betere acteurs! En zoals hier is hij weer zeer en zeer grappig. het begin liedje is ook erg leuk. Net als het einde wat erg goed bedacht was vond ik.
Mhow. Erg matige komedie, te weinig grappen en originaliteit. Het idee het leuker uitgewerkt mogen worden. Natuurlijk zitten er wel wat lachmomentjes in, maar te weinig waar ik op hoopte.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

School for Scoundrels
Komedie, 2006

Rocket Science
Drama / Komedie, 2007
verlies van geliefdecondomvulgarparole board alcohol abuse