• 9.376.030 stemmen

Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Charlie's Angels' (2004)

Geregisseerd door: Francine McDougall

Met onder meer: Tricia Helfer, Lauren Stamile en Christina Chambers

Plot Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Charlie's Angels'

In 1975 was televisieproducent Aaron Spelling op zoek naar een nieuwe TV hit en hij dacht deze te hebben gevonden in het volgende concept: Drie mooie vrouwelijke politieagenten, die privédetective worden in dienst van een geheimzinnige man genaamd Charlie. De show noemt hij eerst 'The Allley Cats', maar Spelling en cast verandert deze snel in 'Charlie's Angels' en zodra hij Farrah Fawcett-Majors (Tricia Helfer), Kate Jackson (Lauren Stamile) en Jaclyn Smith (Christina Chambers) voor de serie aanneemt, wordt een nieuw genre 'jiggle television' geboren en wordt de serie een wereldwijd fenomeen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Farrah Fawcett-Majors

Kate Jackson

Lee Majors

Aaron Spelling

Fred Silverman

Barney Rosenzweig

Jay Bernstein

Stemrol of John Forsythe (stemrol)

David Doyle

avatar van Justice4All

Justice4All

Grappig, ik dacht dat deze film een documentaire was

avatar van ronengel

ronengel

Ik vond de dames qua uiterlijk wel treffend gecast. Niet heel interessant verder maar het was nog vermakelijk genoeg om uit te kijken.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Leuke docufilm. Heb de serie nooit gezien (en ook geen plannen) maar een leuk kijkje achter de schermen bij de tv wereld. Einde een beetje snel, had nog best een half uur langer mogen/kunnen duren. *3