• 9.370.979 stemmen

Geregisseerd door: Giles Daoust

Met onder meer: Pascal Duquenne, Caroline Veyt en Philippe Résimont

Gesproken taal: Frans

Plot The Room

"There's a room inside your house. You don't know where it leads"

Sinds een raadselachtige val van de trap, zit de mentaal gehandicapte Alex in een rolstoel. Zijn gewelddadige vader en zijn afstandelijke, hysterische moeder maken zijn leven tot een ware hel. De enige warmte komt van zijn zus Melinda, die hem al jaren verzorgt. Maar Melinda staat op het punt om te bevallen en wil wanhopig graag weg. Op het hoogtepunt van de familiale crisis verschijnt er plots een nieuwe deur in het huis. De familie ontdekt dat ze gevangen zit. Iedere uitgang is versperd, de mysterieuze deur blijkt de enige optie. Eén voor één betreden ze uiteindelijk de kamer en komen er oog in oog te staan met hun ergste geheimen...

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Lijkt me een fijne plot, maar totaal aan mij voorbijgegaan,

moet deze nog gereleased worden ofzo?

avatar van Frans Sarneel

Frans Sarneel

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze film. Blijkbaar is hij wel al gereleased in 2006 (Zie imdb), maar hij zal wel gigantisch geflopt zijn, want bijna niemand heeft hem ooit gezien en op DVD is hij niet verkrijgbaar. Kent iemand deze film? (Of beter nog, heeft iemand hem in bezit?)

avatar van tattooron

tattooron

wel een aardige film moet ik zeggen

niet De beste maar toch boeiend genoeg om te zien

en jahoor is op dvd verkrijgbaar ik heb hem zelf dus.