• 9.372.307 stemmen

Geregisseerd door: Eric DelaBarre

Met onder meer: Randall Batinkoff, Mark Boone Junior en Francis Capra

Plot Venice Underground

"How deep is too deep?"

Een groep leerling agenten van de narcoticabrigade wordt geselecteerd door de DEA om een bende drugsdealers op te pakken in de buurt van Venice Beach. Als een bende-oorlog leidt tot de dood van één van de leden van de narcoticabrigade, heeft de rest van de unit 48 uur om de zaak op te lossen, anders worden ze geschorst.

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

Leerling-agenten die een echte bende drugsdealers moeten oprollen? Klinkt niet erg aannemelijk en realistisch… Maar ik ga toch eerst maar even kijken voor ik een waardering uitbreng.

avatar van Puthenaer

Puthenaer

Gisteren de film gezien en ik vraag me af wie er ***** voor heeft gegeven. Het had een erg hoog Spy Kids gehalte, maar dan met twintigers in de hoofdrol. De uiteindelijke dader was totaal geen verrassing. Je kon goed zien dat het leerlingen waren want:
- Ze zijn undercover, maar rijden in blitse auto's
- Ze wonen in bij elkaar in een luxe villa waar ze regelmatig samenkomen.
- Ze gebruiken hun gsm als portofoon; iets makkelijker afluisteren is er niet

Kortom; ontwijk deze film maar hoor. 1,5 uur tijdverspilling.

pharma

moet zeggen heb zelden een film niet afgekeken maar deze heb ik maar uitgezet.......

acteer werk van de meeste acteurs/actrices is ver onder de maat maar goed das wel vaker zo

en wat de persoon hierboven al had vermeld.... beetje onwaarschijnlijk idd en zeer voorspelbaar!

neem nu een "stake out" ze zijn dan naar mijn idee veel te dichtbij dus ook weer niet reëel....

en "achtervolgingen" zonder gezien te worden rennen ze met een een paar mensen achter de "verdachte" aan

maar ieder zijn smaak en mening uiteraard maar ik vond m slecht

wat wel ok was zijn de chickies die zien er wel leuk uit

avatar van Flashbot

Flashbot

Ik vond het ook maar een goedkoop verhaal.

En het acteer werk was zeer onder de maat.

Wat pharma al zei.. de chickies waren wel om aan te zien,

maar daar red je deze film niet mee.. ik zie die chicks liever in een XXX film.. hehe (weinig acteer talent voor nodig)

Maar goed.. 1.5* voor die chicks

Flashbot schreef:

Ik vond het ook maar een goedkoop verhaal.

En het acteer werk was zeer onder de maat.

Wat pharma al zei.. de chickies waren wel om aan te zien,

Maar goed.. 1.5* voor die chicks

LOOOOL

avatar van balosa

balosa

Flashbot schreef:

de titel is ook al goed "How Deep Is Too Deep"

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

fotzenbikkel schreef:

Inmiddels deze film even gekeken. Film zit vol onlogische dommigheden en fouten. Om niet een hele waslijst op te geven, laat ik het daar maar even bij. De verklaring waarom leerling-agenten gebruikt worden blijkt dan nog allerminst stom. Acteerwerk navenant aan film; B.

2 sterren, omdat de actrices er wel appetijtelijk uitzagen.

avatar van Jekiboso

Jekiboso

fotzenbikkel schreef:

Acteerwerk navenant aan film; B.

B? Ik hou het op een C-prestatie. Wat een waardeloos acteervermogen hebben de acteurs. Het verhaal was wel grappig. Maar dat werd helemaal teniet gedaan door de acteerprestaties. Zorgde wel voor een aantal verrassingen. Als ik dacht dat het niet slechter kon kwam er weer iemand die het nog slechter deed ! Bijna vermakelijk... maar dan ook "Bijna"...

balosa schreef:

de titel is ook al goed "How Deep Is Too Deep"

hahaha goed opgemerkt !!

avatar van mrf69

mrf69

Ik heb de film ook na een kwartier afgezet.. Acteerwerk sucks...alleen de manier op hoe met elkaar praat... ze praten nog net niet mee als de ander aan het woord is.

Alle kopies moeten ritueel verbrand worden.

avatar van Maroquinho

Maroquinho

normaal kan ik nog een beetje van b-films genieten maar deze heb ik niet eens af kunnen kijken...

0,5 * (jammer dat je geen 0 kan geven)