• 9.374.495 stemmen

Nom de Code: DP (2005)

Drama | 180 minuten (miniserie) / 125 minuten (dvd-versie)

Speelduur: 180 minuten (miniserie) / 125 minuten (dvd-versie)

Alternatieve titel: Imminent Attack

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Patrick Dewolf

Met onder meer: Maher Kamoun, Anne Brochet en Asil Raïs

Gesproken taal: Engels, Frans en Arabisch

Plot Nom de Code: DP

Het internationale terrorisme is dagelijks wereldnieuws en boezemt angst in over de hele wereld. De geheime diensten van elke wereldmacht zijn constant waakzaam en worden geïnformeerd over dreigende islamitische aanvallen. Undercover agenten infiltreren in deze terroristische organisaties en verzamelen zoveel mogelijk informatie over de werkwijze en de plannen van deze groeperingen. Zo ook Nathalie. Zij is een goedgetrainde undercover agente en werkt nauw samen met Léon, een collega die het vertrouwen van de terroristen geniet. Hun acties worden gecoördineerd en opgevolgd door Bilal. Deze drie personages, die onder de codenaam DP operationeel zijn, proberen de werking van het terrorisme te doorgronden en aan banden te leggen. Zij leven constant met de vraag, waar en wanneer slaan de terroristen toe en hoe zijn we ze een stapje voor.

avatar van sam70

sam70

saai en flauw voorspelbaar film dat heel lang duurt 0.5 en misschien een nul

avatar van Desperado

Desperado

Deze film was wel ok ondanks de wat wazige en trage start.

En anders dan wat het verhaal op de hoes doet geloven is het met de aktie in deze film niet best gesteld net zoals het einde.

Al met al is deze film zoals ik al zei wel ok.

avatar van armand 1

armand 1

Voor een franse film is hij zo slecht niet ,ja traag maar er bleef wel spanning in tot het laatste.

avatar van Tarkus

Tarkus

Hier kan ik kort over zijn.

Saai, langdradig... oervervelend...

avatar van frans123

frans123

Ik ben er aan begonnen, half uur...laat, naar bed, gestopt. Matig verhaal., wat ongeloofwaardig door een lulletje rozenwater te laten infiltreren in een terroristen cel - hij zou gelijk ontmaskerd worden. Waardeloze acteurs , verder traag.. en lees net dat de film 3 uur duurt...Dat trek ik niet en heb het er niet voor over.