• 9.369.537 stemmen

Geregisseerd door: Clive Gordon

Met onder meer: Peter Mullan, Daniel Brühl en Luis Tosar

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Cargo

"The secret will never leave the ship"

Chris (Daniel Brühl), een verwaande jonge toerist, verliest zijn paspoort tijdens een twist met de lokale Afrikaanse politie. Om thuis te geraken, verstopt hij zich op de Gull, een cargoschip dat naar Marseille uitvaart. Aan boord ontdekt hij al snel dat de Gull geen gewoon vaartuig is, en dat de bemanning - geleid door de mysterieuze, opgejaagde Kapitein Brookes (Peter Mullan) - een verschrikkelijk geheim verbergt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van fritsy

fritsy

Snap niet dat zulke films in de bioscoop komen !!!

Vind>IK.

avatar van kakstoel

kakstoel

fritsy schreef:

Snap niet dat zulke films in de bioscoop komen !!!

Vind>IK.

Hoezo? Is het zo erg dan???

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

De basis van het verhaal klinkt als Deadly Voyage

Verwacht alleen niet dat ie net zo sterk is

avatar van brave71

brave71

Is echt zo'n film die je kijkt en eigenlijk uit wil zetten, maar toch verder kijkt omdat je het einde wil zien.....

De spanning mist en eigenlijk gebeurd er niet zoveel..............

2,5 voor de moeite

avatar van yellowflag

yellowflag

saai en nietszeggend.....

avatar van arno74

arno74

Zéér mager. Geldt eigenlijk voor alles: acteerwerk, dialogen, (gebrek aan) sfeer, script, overdreven soundtrack, twist, teleurstellend einde, etc. De film speelt zich af op een schip waar iets mysterieus aan de hand is, maar niet heus.

Ondanks de kleine maar goede cast is het verhaal slecht, ongeloofwaardig en incoherent, en dat geldt ook voor de dialogen. De film getuigt van weinig creativiteit. Voor Daniel Brühl en Luis Tosar lijkt me dit echt een misstap in hun carriere, vooral Tosar komt niet goed in wat zijn rol ook moge zijn.

De film heeft een typische televisiefilmkwaliteit, ware het niet dat het een hoog budget gehad moet hebben om zich deze cast te kunnen veroorloven. Het is dan ook de eerste (en laatste?) bioscoopfilm die deze TV-film en documentairemaker regisseert.

Ik kom niet verder dan 1 sterretje voor deze flop.