• 9.249.112 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Douglas Jackson

Met onder meer: Linda Purl, Linden Ashby en Shannon Sturges

Plot Maid of Honor

Totaal onverwacht kondigt de weduwnaar Richard aan met de bloedmooie en verleidelijke Nicole te willen trouwen. Laci, die het huishouden voor Richard regelt, mag het bruidsmeisje zijn. Laci is geschokt, verbaasd en woedend. Zij moet en zal dit voorgenomen huwelijk tegenhouden. Richard is van haar! De ceremonie mag niet plaatsvinden, al moet ze bedreigen, voedsel vergiftigen of zelfs een moord plegen. De dochter van Richard ziet dat het vreselijk mis is met de losgeslagen Laci, maar... Is zij op tijd om het noodlot te keren of wordt ze zelf ook slachtoffer van de levensgevaarlijke Laci?

Laci Collins

Rev. Saunders

Savanna Kelsey

avatar van gregory804

gregory804

THEY want to marry...SHE wants them to die...

avatar van Puthenaer

Puthenaer

En toch kan het een best goed verhaal zijn....ik ben benieuwd. Is er release info bekend?

avatar van William007

William007

Puthenaer schreef:

videotheek: 4 april 2006

Dit kun je vinden onder Tabblad: Statistieken

avatar van balosa

balosa

zwak plot, niets verrassends, er zijn ook al meer van dit soort films gemaakt, matig geacteerd dus niet meer dan 2.5* waard, leuk voor een regenachtige zondagmiddag ofzo

avatar van sax

sax

Aangename film, Spannend maar geen horror

avatar van fritsy

fritsy

Van begin tot eind voorspelbaar deze film, maar ver achter in in mijn geheugen heb ik zo'n gelijke film al eens gezien.

avatar van illogical

illogical

Oef, wat een tegenvaller. Heb hele film een beetje om me heen zitten kijken , op m'n hoofd zitten krabben om de slechte acteerprestaties en dan nog niet te spreken over de verhaallijn. Voor mijn gevoel was alleen het allerlaatste stukje nog een "beetje" spannend, maar o zo voorspelbaar.

avatar van patxxx

patxxx

oh oh oh, wat een voorspelbare film. er wordt ontzettend slecht geacteerd, maar goed het verhaal is ook niet echt bijzonder dus tja...

echt een b-film, of c ?

1 ster voor de moeite

avatar van zjandannybob

zjandannybob

is dit een horror, ja best kans dat het een c film is. niks aan!

avatar van 606

• 12052 stemmen

sax schreef:

Aangename film, Spannend maar geen horror

zeker omdat er mensen zijn die dit werkelijk doen dus de film is erg realistich.

avatar van CrazyDavid

CrazyDavid

Vanmiddag op VTM. Na hier te checken toch maar niet zien. Wat een waardeloze regisseur.

avatar van Zero_Sunshine

Zero_Sunshine

Leuke tv-film.

Linda Purl speelt haar rol echt goed vond ik.