• 9.371.614 stemmen

Alternatieve titel: The Acid People

Geregisseerd door: Byron Mabe

Met onder meer: Buck Kartalian en Ernie F. Orsatti

Plot The Acid Eaters

"An adult happening in psychedelic color!"

In deze film worden de belevenissen gevolgd van een groep bevriende kantoorklerken, die iedere vrijdagavond, als de werkweek erop zit, naar de 'White Pyramid', een ware toren van LSD, gaan.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Er staan in totaal 5 films van deze regisseur op MM. Het zijn stuk voor stuk films waar bloot centraal staat. De enige film die eigenlijk het kijken waard is (inclusief die niet op MM staan), is A Smell of Honey, zijn eerste. De andere zijn eigenlijk flauwe kul en voor zover ik me die andere nog herinner is The Acid Eaters toch wel de slechtste van de hoop. Eigenlijk zit hier nauwelijks verhaal in, geen karakterontwikkeling. Dat is nu ook niet meteen het belangrijkste voor een film als deze, maar het is gewoon doodsaai. Dames die topless dansen (met getaande huid en melkwitte borsten), bodypainten, rollebollen met stoere motorrijders het wordt al snel afgezaagd. Ze proberen er wat humor in te brengen, die is gewoon niet grappig. Een uur is voorbij denk je dan, maar als het zo tergend saai is, als deze is het eerder een straf. Neen, deze was eerder fantasieloos.