• 9.370.166 stemmen

Dangerous Seductress (1992)

Horror | 95 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Indonesië / Filipijnen

Geregisseerd door: H. Tjut Djalil.

Met onder meer: Kristin Anin, Tonya Lawson en Joseph Cassano

Plot Dangerous Seductress

Een vrouw uit Los Angeles die op vakantie gaat in Zuid-Oost Azië wekt de geest op van een 1000 jaar oude heks. Dit doet ze door middel van een boek met magische spreuken. De heks wil echter bloed en stuurt Susan er op uit om dit voor haar te halen.

avatar van bladonis

bladonis

GEWELDIGE rape/runaway/possessed/stalk/revenge film van de Indonesische Grootmeester van de IndoFantasyAction H. Tjut Djalil!

Tonya Offer (Lawson?) is geweldig als Suzy, de mooie zus van een fotomodel Linda, die haar gewelddadige vriend verlaat als hij haar één keer teveel slaat, verkracht en als tot overmaat van ramp daardoor óók nog 'ns de eettafel onteert wordt én doormidden breekt!

Ze duikt onder bij haar fotomodel-zus in Indonesië, die haar echter moet verlaten om een fotoshoot te draaien in Bali.

Terwijl ze zichzelf probeert te herpakken, laat Suzy per ongeluk de geest van een 1000-jaar-oude heks ontwaken. En laat de heks nou net de beschermmoeder zijn van geslagen nymfen, en ze is uit op bloed! De heks (bikini beach-babe Amy Weber) wil bloed, en ze zorgt dat Suzy dat haar bezorgt. Dressed to kill, met haar massieve borsten trots vooruit, schuimt Suzy de nachtclubs van downtown Jarkarta af op zoek naar mannelijke slachtoffers om de bloedlust van haar satanische meesteres te verzadigen.

Dit is een geweldige combinatie van bloedzuigen, zwarte magie en killer babes! Dit is een ware midnight movie classic! Wild en verdorven zoals alleen Aziatische films dat kunnen zijn!!

Tonya Offer is echt heel erg goed als de mishandelde vrouw die op weergaloze wijze wraak neemt op elke man die dom genoeg is haar pad te kruisen! Jammer genoeg wordt ze bezeten door heks Amy Weber, die daardoor minder vaak te zien is als ik wel zou willen! De scenes waar ze in zit zijn weergaloos, maar ze had er wat mij betreft in méér mogen zitten! Jammer, maar helaas... Ook zij zet een heerlijk over de top karakter neer - let vooral op het begin van de film, de aai die ze dat lieve hondje geeft, als die er met haar scheenbeen vandoor wil gaan! BAD idea, doggy!!! En zelfs dát doet ze sexy!!

Genoeg schieten, explosies, achtervolgingen, zoals we van H. Tjut Djalil gewend zijn. Nu aangevuld met een mooi dramatisch verhaal over huiselijk geweld, wraak, zwarte magie en het nachtleven van Jakarta, vermengd met mooie beelden van fotoshoots van bikini-babes in Bali! WOOHOO!!

Voor -mooi als ze kwaad is- Tonya Offer, en -altijd mooi, maar vooral als ze overbubbelt van dierenliefde- amy Weber, 4.5 leegezogen ster!

avatar van zombie

zombie

'Oh my god, what's happening now?'

Best knap dat ze dat zinnetje pas op het einde van de film uitkraamt, want die gedachte kwam bij mij iedere vijf minuten op. Vooral de openings-scene en de finale waren erg leuk, maar helaas was de film niet over de hele linie zo spectaculair. Misschien waren mijn verwachtingen iets te hoog gespannen na de lovende woorden van Bladonis

avatar van ipman-99

ipman-99

"Sleep With Her ... And You Sleep Forever." ... " !!!

Fantastisch specialleke !!! Fantastische film van de Indonesische

Grootmeester H. Tjut Djalil!

Geweldig sfeertje en goede effecten !

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Waarom deze film een turkey score krijgt op imdb begrijp ik niet echt. Ok het acteerwerk is niet goed, maar daar gaat het hier niet om. Het budget lijkt niet groot al zijn er wel goede speciale effecten. Het verhaaltje is simpel en onderhoudend. Waar de film echter tegenvalt is op het gebied van gore en naakt. Als je dan toch een film maakt over een vrouw die mannen verleidt en vervolgens de intieme delen gaat censureren, alsof je naar een Japanse pornofilm zit te kijken, vind ik vrij belachelijk. Ze censureerden het geweld toch ook niet.

avatar van Noodless

Noodless

Inderdaad alexspyforever, ik vond het zelfs best een vermakelijke film ...maar gezien het concept en de titel verwacht men toch wel wat meer gore en zeker wat naakt. Nochtans heeft de film zeker de troeven om dat uit te spelen met 3 mooie dames Tonya Lawson als Susan, Kristin Anin als Linda en Amy Weber als The Evil Queen. Vooral Tonya Lawson weet met haar sexy outfit en mooie uitstraling een ware seksbom te etaleren. Jammer dat Amy Weber als The Evil Queen minder wordt uitgespeeld. Tof B-filmpje uit Indonesië. 6/10