• 9.370.234 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Mike Tristano

Met onder meer: Leslie Zemeckis, Michael Sutton en Marco Rodríguez

Plot Dark Nova

Dark Nova Nachtclub eigenaren Nova en haar vriend Zed zijn in serieuze problemen. Moxie, een corrupte politieagent, eist dat zij de schulden van zijn zuster, nachtclubzangeres Zoe, aflossen. Om het geld bijeen te krijgen besluit Zed een oude vriend, Bishop, te bellen. Deze stelt voor om een gewapende overval te plegen. Na deze inpulsieve actie laat Bishop de buit zien, een koffer vol met drugs. Nova voelt zich verraden en na een wilde achtervolging lijkt het of ze is omgekomen bij een explosie.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

B-film die voor een erg laag budget is gemaakt. Dat zie je aan de achtergronden. Maar voor een B-film is deze zo slecht nog niet. Er zitten wel goede actiescenes in enz. Waar ik wel aan ergerde was de constante trillende beelden bij de film. Het leek wel of de cameraman reuma had. Maargoed. Dat probeerde ik gewoon te negeren. Acteurs zijn ook onbekent. Volgens mij gewoon een paar kennissen die even een film wouden maken. Maar zo slecht hebben ze het niet gedaan. De film was wel een klein beetje matig maar voor een saaie avond is deze film wel te doen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Nou, ik heb spijt van de bericht hierboven. Had deze laatst nog een door gespoeld en sommige scene's bekeken. Het was eigenlijk het aanzien niet waard. De acteurs zijn ook regelrecht van de straat geplukt en dan nog die vreselijke Bishop. Bleeeh. En daarnaast is alles no budget. De schietpartijen zijn al helemaal nep. Oh een schietpartij...komen de paar van straat gehaalde gasten weer bij elkaar om een beetje langdurig op elkaar te schieten en maar weinig te raken. De soundtrack was ook kut.

Gewoon een F-film. Geen budget, en belachelijke acteurs en het is maar gewoon in een dag gemaakt. Ik snap echt niet waarom ze bv Leon of bepaalde oosterse klassiekers in Nederland uitbrengen maar wel van dit soort prullen.

Vreselijke film

avatar van Phantasm