• 9.369.980 stemmen

Alternatieve titel: Too Smooth

Geregisseerd door: Dean Paraskevopoulos

Met onder meer: Rebecca Gayheart en Neve Campbell

Plot Hairshirt

"They've got the curves. But he's got all the angles."

De knappe maar verwaande Danny heeft het ene vriendinnetje na het andere. Als Danny de ware ontmoet in de vorm van Corey lukt het hem maar niet om zijn wilde levensstijl stop te zetten. Voor hij het weet, liegt hij tegen de eerste vrouw van wie hij echt houdt. Hij zou er nog mee weg kunnen komen ook, maar één van zijn gedumpte vriendinnetjes, Renee laat het er niet bij zitten en zet de aanval in met het volledige arsenaal aan gemene vrouwentrucjes.

Male Casting Agent #1

Young Danny Reilly

Young Peter Angelo

Young Girl on Couch

Lynn Wallbanger

Fan at Bar

avatar van Megan_74

Megan_74

Ik heb hem van verveling afgezet.

Lijkt het nu zo of is zijn de echte goeie humor films ver te zoeken.

avatar van Leno

Leno

Het scenario is zwak en voorspelbaar en de grappen zijn nauwelijks te vinden. De hoofdrolspeler mist iedere vorm van charme of uberhaupt acteertalent. De overige cast bakt er ook niet veel van, al zijn de dames best charmant. Neve Campbell irriteert als gewoonlijk.

Het verhaal is echter wel luchtig en neemt zichzelf niet serieus. Desondanks een mislukking.

avatar van HeatWave

HeatWave

Heb deze dvd zien liggen bij Albert Heijn.

Ik zag dat mokkel Neve Campbell op de cover staan met zo'n sexy tijgerpatroon jasje aan en ik had zoiets van, ja, voor 4,99 kan je niet echt een grote miskoop doen, dus vandaar maar even deze dvd in mijn winkelwagentje gegooid.

Ik moet toegeven Neve ziet er fantastisch uit in de film en speelt een lekker hitsig rolletje.

Maar over de rest van de film hoef ik hopelijk toch niks uit te leggen dat ik dit nou niet bepaald een top film vind.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Lol heb hem op VHS nog, inderdaad voor zover ik mij kan herinneren geen topfilmpje

had hem gekocht omdat Rebacca Gayheart erin meespeelt.

avatar van Dk2008

Dk2008

De ene keer kunnen die goedkoop in elkaar geflanste films met slappe humor toch erg grappig zijn. Maar deze film is echt niks. Acteerwerk is ook heel amateuristisch en de film lijkt wel gewoon een amateur toneelstuk. Verder helemaal niet leuk of romantisch. Neve Campbell kan toch wel beter maar bakt er hier ook niks van. 1.0.