• 9.377.381 stemmen

Alternatieve titel: Daltry

Geregisseerd door: Katrina Holden Bronson

Met onder meer: Johnny Knoxville, Elizabeth Banks en Juliette Lewis

Plot Daltry Calhoun

In een klein plaatsje in Tennessee probeert goedzak Daltry Calhoun zijn ooit bloeiende golfvereniginkje nieuw leven in te blazen. Alsof dat nog niet lastig genoeg is krijgt hij ook nog eens met de zorg over zijn 14-jarige dochter, een muzikaal wonderkind, te maken.

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Plot: De film begint wanneer Daltry zijn piepjonge vrouw & baby in de steek laat om elders zijn geluk te beproeven. 14 jaar later zien we hem terug als de baas van een bedrijfje gespecialiseerd in graszaden voor golfterreinen, gelegen in zo'n typisch Amerikaans, arm boerengat.
Er is echter 1 klein probleempje, hij heeft marihuana gekruisd met ander gras en nu komen er van die gigantische weed-uitwassen op te staan, precies grote komkommers
Zijn vriendin - samen met hun, nu al, 14 jarige dochter - komen hem opzoeken en trekken bij hem in nadat ze op tv zijn reclamespotje gezien hebben.
Wat volgt moet je zelf maar zien...

Ik vond het een mooi comedy-drama, erg kleinschalig opgenomen en duidelijk door een beginnend regisseur ingeblikt.
Er zijn te veel losse verhaallijnen die slecht worden uitgewerkt, maar deze regisseur heeft wel degelijk iets in haar mars.

Ik geef hem een 6/10.
Goed om eens op een luie zondagnamiddag te zien, maar verwacht niet te veel...