• 9.380.176 stemmen

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Krishna Shah

Met onder meer: E.J. Curse, Jennifer Coe en Jack Bliesener

Plot Hard Rock Zombies

"They came from the grave to Rock n' Rave and misbehave."

Voor een optreden reist een hardrockband naar een uiterst klein en ver dorpje ergens in Grand Guignol. Het publiek bestaat uit boeren, weerwolven, moordende dwergen, sex-perverts en Hitler. Het is een uiterst vreemde stad, maar dat weerhoudt de leadsinger er niet van om verliefd te worden op Cassie. Nadat Nazi sex-perverts de gehele band vermoorden om aan hun verlangens te voldoen, haalt Cassie de band uit hun graf om haar, de stad en misschien wel de wereld te redden.

avatar van cales77

cales77

Deze moet ik echt zien......

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Inderdaad!

Is deze nog ergens te verkrijgen tot zover iemand weet?

avatar van KareK

KareK

Haha, zo slecht dat hij goed is. Voor mensen die van slechte films houden: hard rock zombies is een aanrader

Dat ik er om kon lachen weerhoudt me er tevens niet van dit misbaksel een 0,5 te geven. De film is gewoon slecht.

avatar van Vascago

Vascago

Dit lijkt me echt een toppertje

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Hahaha, de omschrijving klinkt prima

Deze moet ik zien, krat bier erbij en gaan!

avatar van superhenkie

superhenkie

Als je van slechte horror films houdt is dit een must om te zien. Ik kreeg een feel-goed gevoel bij deze film hoewel ik niet weet of dat nu de bedoeling is. Het plot is te belachelijk voor woorden en daarom zal ik het ook niet proberen te verwoorden. Zombies, dwergen, nazis, hardrock en niet te vergeten Hitler (huh?) passeren de revue. Kortom hilariteit alom. De muziek is trouwens helemaal niet slecht en zelfs een beetje catchy.

De film zelf is zeker geen 4 sterren waard. Maar wat mij betreft heeft hij een hoge entertainmentwaarde, dus zo kom ik aan 4 sterren. De film zelf verdient niet meer dan 2.

Aanrader!

4 sterren.

Richard_Voorhees

Het plot lijkt toch wel briljant. Dit kan echt zo'n toffe "zo slecht dat het weer goed word" film zijn. Ik zal binnenkort eens kijken of ik deze kan vinden.

avatar van Vascago

Vascago

Vreselijk fout en slecht en ja, ik heb me er weer mee vermaakt

Hitler was de ster van de film.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Laatst voor €1 op de markt in Rotterdam tweedehands te pakken gekregen. Af en toe over de markt struinen loont!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Aanfluiting, jammer maar helaas. De DVD had ook al niet bijster goeie beeld- en geluidskwaliteit, maar de film was bijna niet grappig, laat staan eng. Een paar lollige momenten - Hitler, en de raadsvergadering over de zeden in de stad - maar daar bleef het jammerlijk bij. 1,0*

Richard_Voorhees

Er staan maar liefst 2 complete versies van deze op youtube. Het zijn echter de Franse en Spaanse dubs...

Richard_Voorhees

Wat te doen op een druilerige zondagmiddag zo aan het einde van juni? Waarom niet deze film bekijken. Na lang zoeken had ik een aantal maanden terug een VHS-rip gevonden van deze haast onvindbare, vergeten jaren '80 flick.
Hij is echt enorm cheesy. Er komt in het begin gelijk al wat gore aan te pas en de fx zien er erg goedkoop uit, maar dat viel natuurlijk wel te verwachten.
Het verhaal is echt te bizar voor woorden. Een band gaat naar een afgelegen dorpje om daar op te treden in de hoop wat meer naamsbekendheid te krijgen. Daar krijgen ze te maken met nazi's (waaronder Hitler himself), rare moordende lilliputters en vage gasten die naar vrijende oudjes willen kijken.
Aan de ene kant zorgt het voor de nodige vermaak, want zo komen er een aantal foute Duitse accenten voorbij, kan er gelachen worden om de compleet misplaatste Hitler en zijn er hier en daar ook nog wat "gore scenes". Daarnaast zijn de beslissingen die de personages soms nemen ook te zot voor woorden, zoals het gebruiken van posters met hoofden om zich te beschermen tegen de zombies.
Aan de andere kant word het accent soms wel erg veel gelegd op de opbloeiende liefde tussen Cassie en een van de bandleden. Zo komt er ergens in het midden nog een enorm uitgerekte liefdesscène voorbij die van mij best een paar minuten korter had mogen duren.
Afijn, voor de liefhebbers van jaren '80 cheese is deze nog best geinig voor een keertje (als je hem kan vinden), maar de overige filmliefhebbers kunnen deze maar beter overslaan.

avatar van Basto

Basto

• 11969 berichten

Uit de krochten van de Cannon Group!

Wie dacht met killer Clowns from outer space al op de meest absurde film te zijn gestoten, moet deze film hoognodig eens zien. Wat een totale onzin!

Maar het biedt de ervaren kijker wel weer eens iets origineels. Dit is echt briljante cinema! Daarom is er ook het nodige mee mis, maar de schaamteloosheid waarmee het gedaan wordt, verdient bewondering.

Erg fijn dat Vinegar Syndrome dit soort titels uitbrengt. Het laat ook goed zien hoe 35 mm zich verhoudt tot blu ray. In potentie is 35 mm op alle vlakken superior. Maar deze transfer komt van een release print. Een 3e generatie print die bovendien al jaren oud is en dan verliest 35 mm aan kleur.

Het afgelopen jaar heb ik ook een paar oudere films op 35 mm gezien. En dat verkleuren (en sommige beschadigingen) zijn toch wel een dingetje. Blu rays en zeker 4K discs ( en ook 4k streaming) gebaseerd op het originele negatief zijn echt veel mooier.

Wat dat betreft mogen we ons echt gelukkig prijzen. Nooit was er zo’n groot aanbod (verspreid over Streaming en disc). En nooit was de kwaliteit zo hoog.

Maar goed, deze film overtuigt juist vanwege z’n mankementen.