• 9.369.458 stemmen

Widows (2002)

Misdaad / Drama | 273 minuten (miniserie, 3 delen)

Genre: Misdaad / Drama

Speelduur: 273 minuten (miniserie, 3 delen)

Geregisseerd door: Geoffrey Sax

Met onder meer: Mercedes Ruehl, Rosie Perez en Brooke Shields

Plot Widows

Aan een overval op een kunstgalerie wordt op gewelddadige wijze een einde gemaakt door de opdrachtgever. De dieven worden vermoord en de buit, een schilderij van Vermeer, verdwijnt op mysterieuze wijze. De weduwen van de vermoorde mannen Dolly, Shirley en Linda staan voor een raadsel. Wie pleegden de moorden en waarom? Na een web van mysteries ontrafeld te hebben, beramen zij een plan om de moord om hun mannen te wreken.

avatar van Knoei

Knoei

jaaaaa nu op tv

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

Eens maar nooit weer.

Een stomme film, weinig spanning, en wat er gebeuren gaat kun je voor de tijd al bedenken.

avatar van A. Pete

A. Pete

Dat er serieus een regiseur is die hier ze tijd aan verdoet! What a bullshit! En de schrijver had vast niks te doen!

avatar van ella9084

ella9084

wat een slechte film

avatar van DirkjeA

DirkjeA

In 1983 was dit als dramaserie op de BBC te zien. Geweldige acteurs, een intrigerend verhaal, prachtige gespeeld. Echt een kwaliteitsserie zoals ik van de BBC gewend ben. In de tijd dat het uitkwam, was dit een sensatie, en is dat nog steeds.

Link naar Wiki: Widows (televisieserie) - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Ben niet naar de film geweest, omdat ik bang ben dat die mijn beeld gaan verpesten.