• 9.197.182 stemmen

God Bless the Child (1988)

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Larry Elikann

Met onder meer: Mare Winningham, Grace Johnston en L. Scott Caldwell

Plot God Bless the Child

Het zijn harde tijden voor Theresa Johnson en haar zevenjarige dochtertje Hillary. Theresa is in de steek gelaten door haar echtgenoot en werd uit haar appartement gezet. Moeder en kind zitten nu in een tehuis voor daklozen en voor hen is het de meest vernederende nachtmerrie ooit. Toch krijgen ze weer een sprankje hoop als een jongeman, Calvin Reed, tijdelijk onderdak voor hen vindt...

avatar van Alittleromance

Alittleromance

Waar gebeurt verhaal, prachtige film die spijtig door weinige mensen is gezien. Een film die naar je keel grijpt. Een 5 sterren film

avatar van kenjy

kenjy

Heb hem pas gezien tijdens de les Zedenleer. Vond hem inderdaad een goeie film. Ben ook geschrokken omdat het gebasseerd is op een waargebeurd verhaal. Dit moet je alleszins met een korrel zout nemen. Doch vind ik dit niet een minderwaarde voor de film.

Past mooi in de rij voor de meest ontroerendste waargebeurde films.

een 3

kenjy schreef:

Heb hem pas gezien tijdens de les Zedenleer.

O jee..

avatar van gotti

Jij was meer van de films die je bij Vanlichtezedenleer zag?

avatar van rox91

rox91

Deze film heeft me echt gegrepen.

Vooral het einde.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Lekkere film hoor, erg leuk bedacht en goed geacteerd.

Ik vind wel dat het op een gegeven moment te langdradig werd.

En dat ondanks die 93 minuten. Het leuke vond ik toch echt dat einde. Heerlijke bad guy alweer, wat een geweldige acteur.

Muziek was niet opvallend, jammer. Leuke effects wat betreft die duivels. En nogmaals...dankzij dat einde zeker 3*.

avatar van royals

royals

Echt een angrijpende film, vooral omdat je je kunt indenken hoe pijnlijk het moet zijn. En dat einde, echt slikken.