• 9.369.469 stemmen

Geregisseerd door: Dominic Harari en Teresa Pelegri

Met onder meer: Norma Aleandro, Guillermo Toledo en María Botto

Gesproken taal: Arabisch, Spaans, Hebreeuws en Engels

Plot Seres Queridos

Madrid, een zomeravond. Leni heeft besloten om dan toch uiteindelijk haar nieuwe vriend voor te stellen aan haar familie. Tot daar verloopt alles vlotjes. Behalve dit kleine detail dat haar familie joods is en haar verloofde een Palestijn. Een avond vol misverstanden en onvoorziene omstandigheden...

avatar van porkyBE

porkyBE

Wat een superfilm! Gisteren gezien op Prime, heeft me echt verrast! Humor van begin tot einde. Een aanrader!

avatar van The One Ring

The One Ring

Nou, verrassend wil ik dit niet noemen. De dvd-hoes noemde het een Spaanse Meet the Parents en dat is het dan ook gewoon. Erg veel dysfunctionele typetjes. Gelukkig werken veel grappen wel en weten sommige acteurs zelfs hun typetjes zelfs iets extra's te geven (tot mijn verbazing gold dit vooral voor de nymfomane zus), dus het is wel een aardige film om te bekijken. Het einde is wat plichtmatig en komt helaas niet zo oprecht over als wellicht bedoelt was. Daarnaast betwijfel ik of de film lang zal blijven hangen.

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Plot: Norma, een mooie joodse Spaanse neurotische tv-presentatrice besluit Leni, haar Palestijnse vriendje, voor te stellen aan haar familie. Norma’s familie is nogal raar: haar zus is een nymfomane buikdanseres, die nog bij haar ouders woont met haar dochtertje van vijf. Norma’s moeder is zeer dominant en opa is blind.

Wanneer Leni een ongeluk veroorzaakt (hij laat de bevroren soep per ongeluk uit't raam vallen vanaf de 8e verdieping...) , gaan de poppen aan het dansen…

De joods-Palestijnse onenigheden worden zeker niet gemeden, dat maakt het des te interessanter.

Gewoon een leuke, crazy comedy over een geschift gezin die toch op mijn sympathie konden rekenen

Da's voor mij een 6/10 waard,
wat wil zeggen : "de moeite om één keer te zien".

Filmsite : http://www.vervepics.com/on...

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Gratis gekregen bij aankoop van: All about my Mother (quality film collection). Na dik een maand, toch maar eens aangezet, kijken of het iets is.

Tot mijn verbazing vond ik dit een zeer vermakelijke komedie. Alleereerst dacht ik dat het Spaans mij zou gaan irriteren maar dat was niet het geval, ik vond het juist een leuke toevoeging, een keer iets anders! Er wordt heel luchtig geacteerd, de spanning bouwt zich langzaam maar gedurfd op met op het eind een nogal flauwe ontknoping (wat ik ook verwachtte). Leuke karakters, vooral de moeder vond ik zeer sterk geacteerd en de opa was hilarisch. Ook de mooie camerabeelden versterkten mijn kijkplezier.

Kortom een heerlijke komedie, zeer luchtig, goede boodschap. Deze mag zeker meer keren bekeken worden. Valt me tegen dat deze niet bekend is! 3,5*

avatar van funnyhow

funnyhow

deze voor 1 euro gekocht en gewoon op basis van acteur gekocht ;Guillermo Toledo

ken hem van crimen perfecto ... waar hij echt subliem speelt

en ook hier stelt hij me niet teleur,als je zelf zijn personage met die van crimen perfecto vergelijkt ,zijn er zelf niet zoveel verschillen (al is het hier allemaal wat braver ... mensen die crimen perfecto hebben gezien zullen wel weten wat ik bedoel )

grappige spaanse komedie die echt was zoals ik hem verwachte ..

enja oke meet the parents ... deze is gewoon veel grappiger ( mss omdat ik dol ben op spaanse komedies) ... of gewoon omdat ie ook gewoon beter is ,dat laat ik aan jullie over ...

dit klein filmpje ,die als je de kans krijgt zeker eens moet zien !!

avatar van 93.9

93.9

Redelijke soms beetje klucht-achtige film. Echt grappig wordt ie nergens. Wel leuke mensen spelen erin, echte mensen