• 9.396.693 stemmen

Met onder meer: Michelle Trachtenberg, Kim Cattrall en Joan Cusack

Gesproken taal: Engels en Latijn

Releasedatum: 12 oktober 2005

Plot Ice Princess

"Big things happen to those who dream big."

Casey Howard (Michelle Trachtenberg) is niet de mooiste schaatsster van het ijs, maar met behulp van haar coach, ouders en de berijder van de boenmachine kan niets haar stoppen in het bereiken van haar droom: ze wil kampioen figuurschaatsen worden.

avatar van mr.M

mr.M

ben benieuwd, krijg em soon

Niemand iets te zeggen over deze film ???

avatar van monaatje

monaatje

Standaard verhaallijn, maar toch de film uitgezeten. Geen topper maar best te kijken

avatar van cherislee

cherislee

Ik vond het best een leuke film om naar te kijken, al moet ik zeggen dat ik hem wel echt voorspelbaar vond. je wist gewoon al wat de volgende stap zou worden. Echt een tienerfilm, maar best grappig.

avatar van Nike125

Angrod_Pallanén

Ik wed dat haar droom uit komt

avatar van daltonlady

daltonlady

leuke film lief romantisch kortom moeder dochterfilm voor de zondagmiddag

avatar van stan

stan

ja het was wel een leuke film en angrod_pallanen dr droom kwam NOG NIET uit maar dat moest nog komen

wij zijn wel heel laat met deze film hoor deze film is in amerika nu al uit op dvd of komt de komende weken uit op dvd lopen we achter dan of niet?

avatar van Doom

Doom

Angrod_Pallanén schreef:
Ik wed dat haar droom uit komt

Zou ik de film toch maar is gaan bekijken

Film och tja, niet geweldig maar is wel te doen hoor! Een normaal filmpje vind ik het wel, maar niet geweldig.

Redelijk verder niks.

3#

avatar van infineonz

infineonz

ik heb hem net gekeken..

kijkt lekker weg vond het echt wel mooie film. misschien wat simpel maar zeker leuk om naar te kijken.

michelle trachtenberg doet zich voor als een dom meisje maar is zeker wel een lekker ding

* btw gewoon op dvd zie dat ie pas in oktober uitkomt..

vond trouwens de muziek ook wel leuk

avatar van ~Burner~

~Burner~

leuke wegkijk film, zeker niet alleen voor meisjes en deze films hebben altijd wel wat vind ik, je hoeft er niet over na te denken je kijkt gewoon. Al kijk je inderdaad al al alleen voor michelle trachtenberg want die ziet er erg goed uit!

3.5 ster

avatar van philips

philips

Leuke familiefilm voor jong en oud. Misschien beetje makkelijk verhaal maar is goed te kijken.

Dit is een typische Disney film. een feel good movie maar ach de moeite waard... nee, mits je een meisje bent die in het begin van haar pubertijd zit!

avatar van ieliegale

ieliegale

in amerika komen ze tegelijk uit als ze in de bios draaien

avatar van afca_fanatic

afca_fanatic

Een film die je niet twee keer bekijkt, toch een redelijke feel-good-movie voor de vrouwelijke tieners onder ons.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Moeilijke film om een cijfer te geven, de eerste 3 kwart van de film vond ik uitstekend, weliswaar uiteraard voorspelbaar, maar dat weet je van te voren bij een Disney film, en daar stel je je dan ook op in.

Ik vond het vooral geniaal om een onderwerp als figuurschaatsen te nemen. Deze sport is van natuure al zenuwslopend, en dat komt in deze film ook goed over. Elke verkeerde beweging kan fataal zijn.

Helaas miste deze film in het slot de boot, het was een beetje afgeraffeld, en makkelijk. Bij Disney verwacht ik altijd een spannend en leuk eind met een hoog feel good gehalte, maar dat ontbrak enigsinds. Het was alsof Disney het welletjes vond en alvast wou beginnen aan het volgende project. Wel jammer want anders had dit van mij wellicht 4* gehad.

3,5

avatar van queenie

queenie

Erg leuke film - eigenlijk een beetje verwacht, want hij is van Disney. Voordat je het weet is hij afgelopen. Mooi gefilmd dat schaatsen. Voor alle leeftijden leuk. 4*

avatar van otherfool

otherfool

Wanstaltelijk filmpje uit de Disney schuur waarin werkelijk alle mogelijke cliche's rond moeder/dochter relaties, highschool en rivaliteit de revue passeren. Gemakzuchtig geblaat over jezelf zijn, natuurkundige idioterie en adembenemend zwak acteerwerk van Cusack, die niet minder dan een Razzie verdient.

Trachtenberg en haar love-interest Blumas hebben de charme wel, maar kunnen dit broddelwerkje van de schrijfster van The Princess Diaries (Meg Cabot) ook niet boven de 1* tillen.

Overigens staan er nog 2 projecten van Cabot op til: ze heten respectievelijk 'All-American Girl' en 'Teen Idol'... gruwel....

Otherfool is vast een 42-jarige alleenstaande bouwvakker

Wat ik ermee zeggen wil: Leuke gezellige familiefilm!

avatar van Jennifer

Jennifer

Tja.. een eenvoudig standaardverhaaltje, met alle mogelijke cliché's. Meisje heeft een droom, wordt gedwarsboomt door haar moeder, wordt vriendinnetjes met haar rivale, en op het moment supréme duikt moeder op bij de belangrijke wedstrijd . Erg voorspelbaar. Maar voor mij hoeft een film niet altijd diepgang te hebben! Het is ook wel eens lekker om een oppervlakkige nonses-film te kijken. Ik heb genoten van deze film! Gewoon een lekkere familiefilm, uit de Disney-stal.

avatar van lieske

lieske

hey weet iemand of deze dvd al te krijgen is op dvd?? in belgie?? tnx

avatar van lieske

lieske

of deze film als te krijgen is op dvd bedoelde ik

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Je kunt je bericht ook editen hoor

avatar van Mug

Mug

Voordat dit uitmondt in een chatsessie - ik weet hoe het gaat hier - in het kader van "hoe moet dat dan???"

Lees eens de Help (Wiki) door. Bedankt.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Niet echt geweldig, maar het was wel te doen.

3 sterren.

avatar van film_kaza

film_kaza

gewoon een slechte remake film. lijkt veel op flashdance maar deze heeft niks interesants aan. misschien hier en daar soms wat intresant maar voor mij is dit een slechte film.

1 ster

avatar van Hilarious

Hilarious

Het is wel een mooie en leuke film. Maar niet echt geweldig. Ik heb wel spijt dat ik hem nog voor zoveel geld gekocht heb. Verder was Hayden Panettiere weer super!

avatar van amazingmoi

amazingmoi

ontroerende film!! 4*

avatar van Meni

Meni

vond het een leuke film om naar te kijken maar zeker geen topper

avatar van Thomaske

Thomaske