• 9.250.872 stemmen

Geregisseerd door: Sanjay Gadhvi

Met onder meer: Abhishek Bachchan, John Abraham en Uday Chopra

Gesproken taal: Engels, Duits, Hindi, Russisch en Turks

Plot Dhoom

"One brave cop... one smart thief... one cool biker... together they create... Dhoom"

In Mumbai is een stel professionele overvallers actief, die telkens hun slag slaan en er met hun motoren vandoor gaan. De politie staat machteloos. Jai Dixit, een eerlijke politieman, wordt op de zaak gezet en komt hen op het spoor. Met de hulp van monteur annex motorduivel Ali tracht Jai de bende op te rollen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Diesel

Dit is Indian Biker Boyz..

avatar van TheOne

TheOne

Of de Indian Torque/ Fast and the Furious.

Ze kopieren ook alles. kunnen ze niks zelf verzinnen.

Diesel

Tja, ook Hollywood kopiërt heel wat van Bollywood en Hollywood kopiërt ook erg veel van bijvoorbeeld Japan.. kopiëren kan opzich geen kwaad als de uitwerking maar goed is..

Diesel

Maar dit wordt natuurlijk niks, alleen die trailer al..

avatar van bennie jolink

bennie jolink

Deze film is juist erg leuk! Tenminste wel als je bollywood films in het algemeen leuk vindt. De karakters zijn super grappig, en de echte bollywood clichés zijn weer allemaal aanwezig: geweldige liedjes (na een jaar nog steeds allemaal megahits back in india) en schaars geklede dames die altijd weer toevallig door een enorme regenbui heen moeten!

De film duurt maar twee uur, is superhip gefilmd, wordt geen moment traag en vooral John Abraham heeft veel van zijn populariteit te danken aan zijn performance als superbadguy.

...dus eigenlijk is het juist een aanrader voor al diegenen die nog niet zo overtuigd zijn van de charme van bollywood movies!

avatar van YuLaw16

YuLaw16

-------

Ohhh nee absoluut niet, deze film moet je vermijden! En ik ben een bollywood fan

avatar van drlina

drlina

een prachtige film!!!!! echt een aanrader voor iedereen en vooral voor mensen die niet uit india komen (daar hoor ik ook bij)

avatar van gassie

gassie