• 9.370.323 stemmen

Alternatieve titels: I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave / Humiliation

Geregisseerd door: Eric Stanze

Met onder meer: en Emily Haack

Plot Captives, The

Wanneer Sandy wordt ontvoerd naar een kerker, die ingericht is als een grote martelwerkplaats, belandt ze in haar ergste nachtmerrie. Zij weet echter haar belager te overmeesteren en uiteindelijk te vermoorden. De sadomasochist in het kwadraat blijkt echter nog meer mensen in zijn kerker gevangen te houden. Laat Sandy die mensen vrij en licht zij de politie in? Het onwaarschijnlijke gebeurt echter wanneer Sandy doordraait.

avatar van Hemdale

Hemdale

Geweldige titel!

avatar van AHWA

AHWA

Beetje kort met z'n 71 minuten. Maar wel een geweldige titel.

avatar van zombie

zombie

Maar 't gaat hier natuurlijk om kwaliteit en niet om kwantiteit

avatar van streeter

streeter

Deze film is bij mij in de buurt gemaakt.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

En daar ben je trots op, omdat .... ?

avatar van streeter

streeter

Ik heb de film nooit gezien, maar na wat ik erover gehoord heb, ben ik niet bepaald trots.

avatar van Hemdale

Hemdale

Ik ga deze binnenkort wel kijken, Eric Stanze's Ice From The Sun was een prima film namelijk, ook al heb ik minder hoge verwachtingen van deze vooral door de comments op IMDb.

avatar van damon

damon

titel is een samenvoeging van die van 2 cult films.

het ziet er in ieder geval erg cheap uit, dus ik verwacht hier niet veel van

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Dit lijkt me nogal een amateurfilmpje en geen serieus project?

Over wat ik er van gelezen heb, en als ik de poster zo 1, 2, 3 bekijk....

*Afkeurende blik*

avatar van Remi

Remi

De film net gezien...

Jongens, deze film wil je niet zien...
Een van de raarste films ooit... Er wordt zelfs een vent in zijn kont genomen met een bezemsteel
Het verhaal is ook erg raar en van de muziek wordt je alleen maar nerveus.

avatar van Brianna

Brianna

Heb m net gezien, raad m niet aan. Wat een vage film. Irritante muziek. Het enige wat goed is aan deze film is de titel, haha, daarom een 0.5.

avatar van xEllen

xEllen

klopt het dat ik van deze film geen trailer kan vinden op youtube?

avatar van misterwhite

misterwhite

Alleen de titel gaf me al fantastische hoop. En ik kan alleen maar zeggen, wow this is freaking awesome. Best movie ever made

Toch niet...

Wie maakt dit toch! Levenslang moest die persoon krijgen. Djeezus, dit was gewoon vreselijk! Ik kijk liever nog eens een keertje 2 girls 1 cup, korter en even smerig.

Wat een gore dame zeg

Wat een kut effecten

Ellendige dialogen + vreselijke muziek

Acteerprestaties =

Kortom, een plaatsje waard in flop 10!

avatar van Elineloves

Elineloves

Jezus. Mijn tenen begonnen binnen de 2 minuten al te krommen (Dit is geen correcte zin, ik weet het. Je begrijpt me vast wel.) Hoe amateuristisch wil je het hebben? Ontzettende pokkeherrie, rare wendingen (Eerst vrolijk zwaaien en hallo! roepen om vervolgens als een kip zonder kop weg te rennen.) En het werd er niet beter op. Een paar rare zweefkees scènes die kant noch wal raakten, achterlijk acteerwerk. Moet ik nog door gaan?

Ja hoor. Mijn god mevrouw, heeft u nooit van een scheermesje gehoord, of een waxstrip? Blijkbaar niet. Dat hele gebeuren in die kelder sloeg ook werkelijk nergens op. Het was niet om te lachen, het was niet spannend en al helemaal niet intrigerend. De vele dialogen waren eerder slaapverwekkend.

Er gebeurde dus eigenlijk vrij weinig, op 1 á 2 scènes na. Jammer, vooral omdat ik 'I spit on your grave' erg goed vond, hoopte ik dat in deze film terug te zien. Bij lange na niet dus. Ik hoopte echt dat ze zou gaan stoppen met praten, mens wat kan zij zagen zeg. Ik ergerde me helemaal het apelazarus aan die trien met haar paarse haar. En dan die laatste 5 á 10 minuten. Seriously? Dat geluid er ook bij. Verschrikkelijk zeg.

Wat een wanproduct deze 'film'. Het enige leuke er aan, is inderdaad de titel van de film, die behoorlijk misleidend is wanneer mensen verwachten een soortgelijke film te krijgen.

avatar van killer13

killer13

Hemdale schreef:

Geweldige titel!

inderdaad

avatar van jippie2010

jippie2010

Wat een wanproductie!

duidelijk een c-film, bijzonder slecht geacteerd,

camerawerk is van een belabberd niveau.

Ik kan er niet meer dan een *1,0 voor geven.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

heb die film hier nog liggen, vond hem niet echt super, maar wel vermakelijk, alleen die lange stukken gefilmd op kerkhof nzo was loos en saai, voor de rest çava b-filmpje