• 9.370.349 stemmen

Geregisseerd door: Ron Moler

Met onder meer: Eric Christian Olsen, Jeremy Sumpter en Mark Harmon

Plot Local Boys

"Dream The Extreme"

De broers Skeet en Randy Dobson zijn de beste surfers van hun streek en kunnen niet wachten op de vakantie. Want samen met hun vrienden hebben ze grote plannen gemaakt en zijn ze vastbesloten om indruk te maken op de meisjes uit de buurt. Helaas hebben de broers Dobson veel problemen met hun moeder, die blijkbaar altijd voor de verkeerde mannen kiest.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ags50

ags50

Voordat Peter Pan kon vliegen leerde hij surfend de golven te bedwingen. Randy Dobson (Eric Christian Olsen uit Dumb and Dumberer) en zijn broertje Skeet (Jeremy Sumpter - Peter Pan) zijn gek op surfen. Hun moeder die weduwe is kan maar niet de juiste vriend vinden. Skeet krijgt, wanneer hij onder emotionele druk wordt gezet, angstaanvallen.
Nadat hij voor zijn verjaardag een veel te groot en te zwaar nieuw surfboard heeft gekregen, ontmoet hij op het water een surflegende (gespeeld door Mark Harmon). Er ontstaat een goede band die niet naar de zin is van overbezorgde grote broer. Ook hij raakt op een gegeven moment toch onder de indruk van de rustige wijze van zelfverzekerd optreden. Desondanks treedt nog een crisis op en neemt Randy met zijn vrienden op ludieke wijze wraak op de diefstal van hun boards.
Bijzonder grappig vond ik de manier waarop Skeet als minderjarige over de grens met Mexico werd gesmokkeld. Kijken dus (DVD in regio 1).

avatar van boarderthom

boarderthom

'ik had even een vraag waar ik ergens deze film kan vinden want ik wil die film echt mega graag zien en ik ben overal op zoek geweest maar ik kan hem nergens vinden , ik surf zelf ook dus het is echt wel een film voor mij want ik heb de trailers al gezien en die vond ik echt vet , dus als iemand me kan helpen zou ik dat ik heel fijn vinden

avatar van yuna_sama

yuna_sama

kwil die mega graag zien want, jeremy sumpter speelt daarin zijn er nog meer films van jeremy sumpter?

groetjes soraya

avatar van Boeeehda

Boeeehda

Op zich wel een leuke film om naar te kijken.

Ik heb alleen het idee dat er meer uit de film gehaald kon worden gehaald, jammer.

Maar des ondanks toch een goede film!