• 9.370.282 stemmen

Six: The Mark Unleashed (2004)

Actie / Drama | 104 minuten

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Kevin Downes

Met onder meer: Stephen Baldwin, David A.R. White en Jeffrey Dean Morgan

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Six: The Mark Unleashed

"Three Men. Two destinations. One choice."

De laatste dagen voor de ondergang van de aarde zijn aangebroken. Een brutale dictator heerst over de wereld en het lot van de aarde ligt in handen van twee politieke gevangenen en een geheimzinnige vreemdeling...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Don Gregorio

Don Gregorio

Wat een waardeloze film had ik hem maar halverwege afgegooid, was aan wachten op beetje spoanning en actie maar nee hoor van begin tot einde zuigt deze film gewoon.

Jammer had er meer van verwacht.

avatar van Dimi999

Dimi999

Mega stomme film, tijdens de film zou je nog denken van er gaat hier nog iets komen, maar er komt gewoon niks!!!

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Eric Roberts heeft hier wel een erg kleine rol in.

avatar van Lord Flashheart

Lord Flashheart

Voor 3 euro uit de rommelbak van de Mediamarkt gevist. Zelf dat is deze film nog niet waard. Slecht acteerwerk en geen enkele spanning overgoten in een verschrikkelijk christelijk sausje. Alleen geschikt voor zwaar gelovigen. Daarom 1,5*

avatar van xangadix

xangadix

1 Euro bij de Knaakland. Alleen is het een marteling om door te komen, maar met zijn tweeën kan je er nog wel om lachen...

avatar van xangadix

xangadix

Oh, foutje. De Knaakland heet tegenwoordig Euroland. Ik zal er wel nooit aan wennen, hahaha.

avatar van veron35

veron35

Krijg hem binnekort op dvd (30 cent). Het verhaal klinkt toch lang niet slecht. Een beetje een post-apocalyptische film lijkt mij zo.

avatar van starbright boy

Klinkt als een van de moderne verfilmingen door Christenen van het bijbelboek openbaringen.

avatar van veron35

veron35

Ach, ik houd ook best wel van vervormde bijbelverfilmingen. .

avatar van filmfan1967

filmfan1967

Voor een film die overduidelijk de bedoeling heeft de christelijke boodschap over te brengen (geproduceerd door www.ChristianCinema.com) best onderhoudend. Een stuk beter te pruimen in elk geval dan de gemiddelde EO-film. "Mercy Streets" van dezelfde makers vond ik echter nog beter te pruimen - de christelijke boodschap lag er daar iets minder dik op.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Lag al een tijdje op de plank en besloot maar om hem gistermiddag eens te bekijken. Opzich is de film niet echt slecht. Gewoon zo'n science fiction verhaaltje alias ontsnapping-uit-de-gevangenis-film waar ik me wel in kon bekoren. Alleen begon je wel te merken dat het budget langzamerhand een beetje op was. Ook had de film inderdaad iets christelijks. De acteurs vond ik wel redelijk maar wel jammer dat Eric Roberts maar een rolletje had van 4 minuten.

Niet echt goed maar ook niet slecht: 2,5*

avatar van Finnegan

Finnegan

Het is nu 2015 en ik heb de film pas nu voor het eerst gezien. Ik heb de film gekocht, omdat ik mij wel verdiep in de bijbelse eindtijd. Dit onderwerp is natuurlijk heel moeilijk in een film te vangen, omdat mensen veelal een eigen interpretatie hebben over hoe die laatste jaren voor het Einde zullen zijn. Deze film komt met bijbelse interpretaties die de plank soms behoorlijk missen. De algemene indruk die wordt geschetst, is zo slecht niet. Als je gelooft en christen bent, dan komt het best beklemmend over en strekt het tot nadenken. Wat doe je als christen als je moet kiezen tussen een chip van de Leider en sterven voor God en Jezus Christus? Door het niet zo geweldige acteerwerk geef ik er een 2,5 voor.

avatar van Gameover

Gameover

Een bijzondere film, dat mag ik zeker wel zeggen. Het speelt zich af in de toekomst waarin iedereen een chip in zijn hoofd heeft en eigenlijk niet meer voor hunzelf nadenken en doen wat er verteld word, maar worden dan gered door een groep christelijke personen zonder chip.

En het geloof wil natuurlijk nooit dat mensen niet meer zelf nadenken en doen wat er gezegd word, hoe ongeloofwaardig is deze film.

avatar van frans123

frans123

Wat een ongelooflijke debiele rommel. Afgezet. En hebben ze Roberts 2 miljoen betaald voor die 2 minuten?

Btw nog nooit een goede film gezien met de broertjes Baldwin.