• 9.371.607 stemmen

Geregisseerd door: Charles Band

Met onder meer: Sherilyn Fenn, Malcolm Jamieson en Charlie Spradling

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Meridian

"Seduced by something else than human... In love with something more."

Twee Amerikaanse studenten gaan naar Italië nadat ze geslaagd zijn voor school. De ene om schilderijen te restaureren en de andere omdat zij een kasteel heeft geërfd van haar vader. Wanneer de restauratrice haar vriendin in het kasteel bezoekt, nodigen ze een reizend circus uit om bij hen te eten. Ze worden door deze circusmensen gedrogeerd, verkracht en alleen achter gelaten. Eén van de meiden krijgt nadien steeds visioenen van een vrouw die in het kasteel zou zijn vermoord.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Justice4All

Justice4All

Best een aardige film, had heel lang geleden eens gezien. Lijkt veel op BELLE EN DE BEEST. Maar een horror versie. Nou ja, horror? Meer een Romantische film met spannende scenes erin. 3 sterren.

avatar van joolstein

joolstein

Laat ik genereus zijn voor de film! Ik heb namelijk een zwak voor Sherilyn Fenn (Twin Peaks) en zij speelt hier de hoofdrol en is zelfs naakt te aanschouwen. Het is na Puppet Master (1989) de tweede film die uitkwam voor Charles Band's Full Moon producties. En het is een onmiskenbare low budget-horror, toch bezit het nog een beetje glans en heeft zelfs gevoel voor wat stijl. Latere productie moeten soms zelfs dat ontberen. Vreemd waren de eerste scenes die erotisch waren bedoeld, maar zien je eigenlijk twee meiden misbruikt worden. Daarna neemt de film een romantische wending en maak gebruik van het Beauty en het Beast-concept. Bloederig of angstaanjagend zal het nooit worden, er gebeurt praktisch niets. Wat ik nog wel leuk aan de film vond was de transformatie van de geile weerwolf en het acteerwerk van Sherilyn Fenn en Charlie Spradling, buiten dat beide dames mij ook lieten genieten van hun eva-kostuum. Verder is de film slecht geschreven (wat best raar is want Dennis Paoli was verantwoordelijk en deze schreef ook voor films als Castle Freak, From Beyond of Re-Animator) en eveneens is het slordig gemaakt. De elektronische muziek die hier is te horen zal nog menigmaal terugkeren in een Full Moon productie. Oplettende kijkers zullen in het kasteel (Castello di Giove) herkennen uit de films; Castle Freak (1995) en The Pit and the Pendulum (1991) De uiteindelijk conclusie is dat de film prutswerk is maar nog wel leuk prutwerk!