• 9.376.493 stemmen

The Beauties and the Beast (1974)

Horror / Erotiek | 83 minuten

Genre: Horror / Erotiek

Alternatieve titel: The Beast and the Vixens

Geregisseerd door: Marius Mazmanian en Ray Nadeau

Met onder meer: Marius Mazmanian, Carol Evins en Tracy Handfuss

Plot The Beauties and the Beast

"Beautiful maidens are prey of a crazed humanoid primate!"

Een bebost gebied, waar een bigfoot-achtig beest waargenomen is, is de plek waar enkele vrouwen besloten hebben om te kamperen (en naakt rond te lopen). Ze worden gevangen genomen door de bigfoot en naar zijn grot gesleept.

Rowboat Girl

Volkswagen Driver (onvermeld)

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Waarom moeten ze nu weer naakt rondlopen?

avatar van IcU

IcU

Klinkt als een cheap porno filmpje Zo'n parodie op Hollywood films.

Edit: Dat is het ook

avatar van alexspyforever

alexspyforever

De plotomschrijving is toch een klein beetje misleidend. Er zijn inderdaad in de eerste helft een aantal dames die door bigfoot worden ontvoerd waaronder eentje die topless ligt te zonnen en een andere die seks heeft met haar boyfriend alsook nog een 2-tal geklede dames. Je krijgt het hol van bigfoot ook maar 1 keer te zien en twee gevangen dames overleggen hoe ze hieruit kunnen ontsnappen, maar we zien niet hoe dit verder gaat. Wat doet bigfoot met die dames: opeten, seks hebben? In de 2de hleft verdwijnt bigfoot naar de achtergrond en komt de focus te liggen op een groepje kamperende jongeren bestaande uit 4 dames en 2 heren. Verder zijn er nog twee mannen die op zoek zijn naar munten en deze jongeren hierom gaan lastig vallen. Eigenlijk zijn deze twee het grote gevaar en niet langer bigfoot. Eigenlijk mag je gerust zeggen dat er ook meerdere beasts waren, want geen van de mannelijke personages waren om aan te gluren. Helaas zijn ook de twee kampeerders op een bepaald moment in adamskostuum te zien, waarvan eentje in een niet erg appetijtelijke seksscène met zijn vriendin. Aan die scène gaat wel een gekke droom vooraf waarbij het meisje droomt dat ze een naakte shootout wild west stijl doet met een ander meisje dat ze als haar concurrent ziet. Wellicht nog de beste scène uit deze middelmatige film. Gelukkig was er ook nog Uschi Digard die een keer of 2 uit de kleren gaat. Ze deelt het bed met een vriendin en er wordt gealludeerd op een vrijpartij tussen de twee maar dit wordt niet getoond, dat hou je toch niet voor mogelijk! Maar in de plaats wel eentje tussen de de hippie met zijn harige kont en zijn vriendin, bleh. Ik zie dat er ook twee regisseurs zijn. Volgens mij deed eentje de eerste helft waarbij we enkel blote borsten te zien krijgen en de tweede helft de andere die zowel dames als heren in naaktkostuum liet gaan. Het is dat Uschi meedeed anders kreeg deze een minimumscore. Anderzijds zo weinig gebruik maken van Uschi Digard haar rijke natuur verdient kletsen op de blote poep! Ik zag kennelijk de ge-edite versie van 66 minuten. Misschien dat er meer Uschi was in de uncut versie maar als ik het net afspeur lijkt dat toch niet meteen het geval.